in ,

Zomrel známy a úspešný motivátor Martin. Jeho život vyhasol za tragických okolností. Vinník z miesta ušiel

Martinov život sa však náhle zastavil v pondelok 8. apríla, keď sa počas jazdy na motorke na pražskej diaľnici D1 stala fatálna nehoda. Zrážka s kamiónom Martina pripravila o život, pričom ani okamžitá a intenzívna pomoc záchranárov nedokázala jeho zranenia prekonať. Na základe informácií z portálu Novinky.cz, ktoré poskytla hovorkyňa záchranárov Monika Nováková, sa zistilo, že za nehodu mohol nezodpovedný vodič kamióna, ktorý následne z miesta činu ušiel. Polícia momentálne vyšetruje okolnosti a vyzýva svedkov, aby poskytli prípadné záznamy z kamer.

Martina si vážilo a obľubovalo veľké množstvo ľudí, čo z jeho smrti robí o to väčšiu tragédiu. Vlna sústrasti a spomienok na sociálnych sieťach hovorí sama za seba. Lucia, ktorá Martina opisuje ako výnimočného človeka plného energie a ochoty pomáhať iným, píše: „Opustil nás skvelý človek, ktorý dlhodobo, neúnavne a s neuveriteľnou energiou pomáhal ľuďom posunúť sa v živote a v podnikaní, ale najmä manžel mojej najdrahšej švagrinej. Maťo si vedel užívať život naplno.

Renáta, ďalšia z tých, ktoré Martin ovplyvnil, hovorí o ňom ako o skvelom človeku, mentorovi a priateľovi, ktorý ľuďom ukázal cestu ku vnútornej slobode. Richard a Hana, ďalší z dlhoročných spolupracovníkov a priateľov, vyjadrujú svoju vďaku za všetko, čo Martin pre nich urobil. Hana svoje pocity zhrnula slovami: „Ďakujem za všetko. Bolo mi cťou spolupracovať s tebou v tíme. Dvanásť rokov ubehlo ako voda a musím povedať, že si bol nielen skvelý šéf, ale aj kamarát. Navždy ostaneš v našich srdciach,“ čím ilustruje hlbokú stopu, ktorú Martin zanechal v srdciach tých, ktorí ho poznali.

Česť jeho pamiatke.

Grófka Rošková na súde v kauze agrodotácií: Ako psychologička som nevedela, ako funguje poľnohospodárska spoločnosť (video)