in ,

Z listu na rozlúčku Stanislava, ktorý v Michalovciach zavraždil svoju manželku a dve deti, mrazí! Jeho myšlienkové pochody sú pre silné povahy

V liste na rozlúčku, ktorý vrah zanechal, opísal, že uvažoval aj nad inými formami vraždy, no nechcel, aby jeho deti trpeli. Novinári portálu pluska.sk zistili, že Stanislav mal v liste napísať, že mohol s nimi v aute napáliť do kamiónu, ale to nechcel, aby netrpeli. Informáciu potvrdili ľudia z policajného prostredia, ktorí list na rozlúčku čítali.

Keďže v telách obetí našli látku podobnú rohypnolu, je jasné, že ich najprv omámil. A potom im pichol inzulín. “Najprv to nevedeli pri pitve zistiť,” Stanislav opísal časový sled svojho skutku, aj to, že ako posledného zavraždil syna, ktorý bol dlho na počítači.

V liste na rozlúčku Stano opísal aj ich finančné problémy a že dúfa, že po predaji bytu zvýšia pozostalým peniaze na ich pohreb: “Chcel, aby ich pochovali do spoločného hrobu v Michalovciach.” Rodina Eriky k tomuto kroku odmietla pristúpiť.

Stanislav skôr ako ukončil svoj život, vymazal všetky elektronické stopy o ich rodine. Taktiež zrušil všetky účty na sociálnych sieťach svojich detí a manželky, vymazal všetky fotky z internetu, napísal list na rozlúčku a strelil si do hlavy vo svojej pracovni. Policajti prišli na miesto činu po tom, ako ich zalarmoval Stanov brat žijúci v zahraničí. Práve svojmu bratovi zavolal Stanislav predtým, ako sa zastrelil. Povedal mu, že spáchal niečo hrozné a poslal mu e-mailom fotky a všetky dokumenty rodiny.

Policajtom sa po príchode do bytu naskytol hrôzostrašný pohľad, ktorý znesú len silné žalúdky. Deti a Eriku našli kriminalisti v spálni na posteli prikrytých paplónmi a bez známok života. Nebohý Stano sedel v kresle v pracovni s rukami v lone a vedľa neho bola pištoľ, ktorou sa zastrelil. Na stole boli ohorky cigariet, ktorými sa zrejme snažil upokojiť, hoci bol nefajčiarom.

Čo uvidí dievča, keď prvýkrát navštívi byt chlapca? Ženy sa podelili o tie najšokujúcejšie veci. Určite sa v tom nájdeš aj ty!

HROZNÝ ČIN: Žena prišla pred školu čakať svojho syna. Uniesli ju, znásilnili a zviazali! Našli ju v…