in ,

Z listu na rozlúčku Stanislava, ktorý v Michalovciach zavraždil svoju manželku a dve deti, mrazí! Jeho myšlienkové pochody sú pre silné povahy

FOTO: Nový čas

Kedysi úspešný podnikateľ Stanislav Teleky (†53) z Michaloviec spáchal pred rokom hrôzostrašný čin. V byte, v ktorom býval, zavraždil svoju manželku a dve maloleté deti. Po tom, čo zavraždil Zuzanku (†14), Martinka (†12) a manželku Eriku (†44) s nimi ešte pár dní býval, kým si nezobral život aj on sám. Susedia i učitelia maloletých detí boli z činu tichého Stanislava v šoku.

Stanislav predtým, ako si siahol na život, napísal list na rozlúčku, v ktorom jeho motiváciu, spáchať tragédiu, viac vysvetľuje. Rodina Stanislava mala finančné problémy, z ktorých ich otec rodiny nevedel vyhrabať. Zrejme preto sa dostal do ťažkého psychického rozpoloženia a rozvinula sa u neho vážna duševná choroba. Takýto ťažký duševný stav mal spôsobiť, že Stanislav urobil čin, ktorý by za normálnych okolností neurobil.

To, akým spôsobom pripraví o život svojich najbližších, si mal dopredu premyslieť a držať v hlave niekoľko dní, kým sa na čin odhodlal.

Ešte deň predtým, ako ich zniesol zo sveta, boli celá rodinka na nákup. Videli ich susedia z bytovky na Bieloruskej ulici. Stanislav už vtedy mal v hlave plán, ktorý, žiaľ, nakoniec splnil. Stanislav bol diabetik a práve inzulín mu mal pomôcť k hrôzostrašnému činu. Inzulín si kúpil v lekárni na tri mesiace dopredu.

Čo bolo v liste na rozlúčku? Dozvieš sa na druhej strane článku

Čo uvidí dievča, keď prvýkrát navštívi byt chlapca? Ženy sa podelili o tie najšokujúcejšie veci. Určite sa v tom nájdeš aj ty!

HROZNÝ ČIN: Žena prišla pred školu čakať svojho syna. Uniesli ju, znásilnili a zviazali! Našli ju v…