in ,

HROZNÝ ČIN: Žena prišla pred školu čakať svojho syna. Uniesli ju, znásilnili a zviazali! Našli ju v…

Českom otriasla tragédia. Kriminalisti našli v aute v Prahe ženu, ktorá bola v zúboženom stave. Polícia informuje, že ženu našli zviazanú a znásilnenú. Neskôr sa potvrdilo, že ženu uniesli, keď čakala svojho syna pred školou.

Udalosť sa odohrala v Českom hlavnom meste. Žena vo svojom aute čakala na svojho syna, Keď si v tom k nej niekto prisadol. Útočník sa jej začal vyhrážať, že na nej spácha násilie, ak si nepresadne na miesto spolujazdca. Muž vo veku okolo 40 rokov následne ženu odviezol na neznáme miesto, kde ju znásilnil. O hroznom čine informuje Česká polícia na svojich sociálnych sieťach.

S autom po nechutnom čine prešiel na Okříneckú ulicu na pražskom Proseku, kde ju nechal zviazanú v aute a z miesta odišiel.

„Pátrame po mužovi vo veku asi okolo 40 rokov, ktorý bol štíhlej postavy. Vysoký bol asi 180 cm, na sebe mal šedé teplákové nohavice a mikinu svetlo béžovej farby s imitáciou ovčej srsti. Pravdepodobne mal krátke svetlé vlasy, ale nemôžeme vylúčiť, že vlasy nemal vôbec. Mal kruhy pod očami ako od únavy, bol cítiť zatuchlinou a hovoril česky,“ opisuje páchateľa polícia.

Kriminalisti prípad vyšetrujú pre podozrenie zo spáchania trestných činov znásilnenia a obmedzovania osobnej slobody.

Z listu na rozlúčku Stanislava, ktorý v Michalovciach zavraždil svoju manželku a dve deti, mrazí! Jeho myšlienkové pochody sú pre silné povahy

Podľa Danka mala byť novela Trestného zákona dávno schválená, taktiež vyjadril dôveru a podporu ministerke Šimkovičovej (video)