in ,

Matovič vracia Dankovi úder! “Išiel si zrejme kontrolovať čerešníčky svojej novej pi*ke!” odkázal mu a dodal, že je zbabelec a skorumpovaný politik!

Reakcia Matoviča nenechala na seba dlho čakať. Andrejovi Dankovi adresoval drsné slová.

“Mňa nezaujíma, že si si po Zsuzsovej konečne našiel novú pip*u, ktorá sa na teba ulakomila. Vieš, ono sa to chlapom v tvojom veku s pupkom stáva. Oni neriešia, či niekto má prachy čestne zarobené, hlavne, že je bohatý a má sa dobre,” povedal vo videu Matovič, pričom nazval Danka neschopným, ktorý si na tak luxusnú dovolenku nemohol podľa jeho slov čestne a iba právničinou zarobiť.

“Ja sa teda pýtam, čo sú teda pracovné záležitosti, keď podľa toho čo napísala tá p*pka na instagrame, išla prevetrať svoje nové čerešničky. A ty si ich jej zrejme išiel kontrolovať”, povedal Matovič a dodal, že toto nie sú pracovné záležitosti ale luxusná dovolenka za peniaze daňových poplatníkov, pretože podľa Matoviča aj napriek tomu, že išiel Danko na súkromnú dovolenku, dostane plný plat, pretože mu predseda parlamentu Pellegrini pracovnú cestu schválil.

 

 

Danko vo svojom videu dodal, že sa s Matovičom uvidí v parlamente a vôbec sa na to neteší. Môžeme preto očakávať dozvuky tohto slovného súboja.

Zelenskyj podpísal bilaterálne bezpečnostné dohody s Talianskom a Kanadou

Kriminalita v Trnavskom kraji vlani klesla, avšak počet vrážd vzrástol