in ,

Matovič vracia Dankovi úder! “Išiel si zrejme kontrolovať čerešníčky svojej novej pi*ke!” odkázal mu a dodal, že je zbabelec a skorumpovaný politik!

Medzi podpredsedom parlamentu a predsedom Slovenskej národnej Strany Andrejom Dankom a predsedom hnutia Slovensko, Igorom Matovičom, to vrie. Včera vo večerných hodinách zverejnil Igor Matovič video, v ktorom obviňuje Andreja Danka z toho, že išiel na súkromnú dovolenku s finalistkou Miss Slovensko, pričom to národná rada eviduje ako pracovnú cestu, ktorá má súvisieť s prácou poslanca národnej rady. Podľa Matoviča má túto súkromnú dovolenku v Abu Dhabí kryť aj predseda Národnej rady Slovenskej republiky, Peter Pellegrini a to tým, že ju Dankovi schválil.

Poslanec Igor Matovič tvrdí, že sa Danko ubytoval v luxusnom hoteli v centre Abú Dhabí, Emirates Palace Mandarin Oriental Hotel. Priemerná cena za noc sa pohybuje od 800 do 1000 eur. Matovič svoje tvrdenia prikrýva sociálnymi sieťami finalistky Miss Slovensko, Šulíkovej, ktorá zdieľala fotografiu z pláže spomínaného hotela. Práve s ňou má Danko tráviť exotickú dovolenku.

Netrvalo dlho a k odhaleniam sa priamo z Abu Dhabi vyjadril aj Andrej Danko. Ten sa snažil Matoviča uraziť, keď ho nazval slovenským deb*lom a odkázal, že ak vypije bar, vypije ho za svoje. Dodal, že do Dubaja išiel na výstavu Expo, ktorá má byť zameraná na jedlo a cestovný ruch. “Považujem to za zlyhanie našej vlády, že ľudia ako ty si ešte môžu otvárať zobák”. 

 

Netrvalo dlho a Igor Matovič zverejnil tvrdú reakciu. Reakciu nájdeš na druhej strane

Zelenskyj podpísal bilaterálne bezpečnostné dohody s Talianskom a Kanadou

Kriminalita v Trnavskom kraji vlani klesla, avšak počet vrážd vzrástol