in ,

Ráchel v slzách. Survivor nie je ako Love Island. Najdrsnejšiu šou prestáva zvládať

Skúsenosti z predchádzajúceho ročníka Love Island sa môžu zdať ako výhoda, ale realita Survivora je úplne iná. Rachel, jedna zo súťažiacich, ktorá sa dostala až do finále Ostrova lásky, sa v Survivore ocitla v situácii, ktorá ju vyviedla z miery. Priznala, že sa do šou prihlásila, lebo chcela vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, ale narazila na hranice svojich psychických a fyzických možností.

Survivor Česko a Slovensko 2024 je oveľa viac ako len hra. Je to skúška osobnej sily, odvahy a prispôsobivosti. Súťažiaci sa musia vyrovnať nielen s drsnými podmienkami a nedostatkom základných potrieb, ale aj s vlastným strachom a limitmi. A tieto limity sú zjavne nad Rácheline sily.

“Najťažšie je topre mňa, celkovo, že taký ten svoj komfort nemám”, povedala Ráchel so slzami v očiach a dodala, že jej chýba jej život. Podľa vlastných slov si uvedomila, aká je vlastne šťastná a ako si neváži niektoré veci.

Na tých, ktorí preukážu nielen fyzickú, ale aj psychickú odolnosť a schopnosť strategicky myslieť a konať, čaká výhra 2 500 000 Kč a titul Survivor Česko & Slovensko 2024.

V tomto ťažkom boji nie je miesto pre slabosť. Každý deň je skúškou vôle a odhodlania. Survivor Česko a Slovensko 2024 sľubuje nielen napínavé momenty plné adrenalínu, ale aj hlboké ľudské príbehy odhaľujúce pravú podstatu prežitia.

 

Zdroj: markiza.sk

Francúzsko sa stane prvou krajinou na svete, ktorá do svojej ústavy zakotví právo na interrupciu

Na Ministerstve zahraničných vecí pôsobí spolu 579 žien, je to viac ako polovica z celkového počtu zamestancov