in , , ,

Michaela († 54) so synom Ondrejom († 25) milovali život. No tento náraz nemohli prežiť. Riskovali a doplatili na to

„Nemôžem tomu uveriť, ona bola príkladom pozitívneho myslenia, neverím tomu,“ nechápavo krúti hlavou kamarátka Michaely a dodáva, že Miška bola známa tým, že svoj život milovala, zdravo sa stravovala a športovala.

Ondrej bol totiž známy producent a DJ a jeho doménou bola elektronická hudba. Poslucháči ho registrovali pod prezývkou Elýščítat. V roku 2017 mu vyšiel prvý štúdiový album a dokonca bol nominovaný na Radio Head Awards v kategórii Debut roka. Ondrej mal v pláne vydať ďalší album, no žiaľ, to si už nesplní. S mamou žil v obecnom byte v obci Trenčianske Jastrabie.

Odborník sa pre portál cas.sk vyjadril, že šofér v tomto prípade veľmi riskoval, a to mu nevyšlo. “Povinnosťou vodiča je postaviť sa na koniec kolóny, lebo tam môže byť dopravná nehoda, padnutý most, čokoľvek. Zrejme sa ponáhľali, riskovali a doplatili na to,” povedal pre portál cas.sk dopravný analytik Jozef Drahovský.

Česká polícia zverejnila zo zásahu na Karlovej univerzite komplexné video s vysvetlením. Prečo nemohli zasiahnúť strelca, keď bol na balkóne?

Azra krátko po Farme podstúpila prvú plastiku. Čo si nechala vylepšiť a koľko za to zaplatila?