in ,

Igor Matovič odhaľuje Pellegriniho väzby na Náhlika! Ukázal ich fotku. “Redakcie majú fotiek viac,” tvrdí

Pellegrini má využívať luxusný dom v Bratislave, ktorý je napísaný na poslanca Náhlika. Ten však dom neuvádza ani v majetkovom priznaní. Igor Matovič tvrdí, že Peter Pellegrini mal byť aj na obhliadke pri kúpe domu.
O tom, že Peter Pellegrini dom využíva, hovorí aj on sám. Vo včerajšej diskusii oboch kandidátov to priznal. “Mám možnosť v prípade potreby niekedy ho využiť. Je to celkom praktické vzhľadom na to, že so psom niekedy stráviť čas na záhrade je fajn aj keď sú tu moji rodičia, o ktorých sa teraz so sestrou na striedačku staráme, tak je niekedy lepšie, že môžeme ísť do takého priestoru, ako sa tlačiť v malom 88 metrovom byte,” povedal Pellegrini s tým, že byt na nábreží Dunaja mu nestačí. A práve toto vyhlásenie pobúrilo viacero Slovákov, ktorých znepokojuje luxusný život a vysoké nároky kandidáta na prezidenta, ktorý sa chváli svojím sociálnym cítením.

Igor Matovič vo svojich vyjadreniach spomína poslanca Petra Náhlika čoraz častejšie. Najnovšie zverejnil spoločnú fotografiu poslanca s Petrom Pellegrinim. Majú byť odfotení v talianskej Verone. Fotografia dokazuje, že sa Pellegrini s poslancom Náhlikom nie sú v kontakte len v priestoroch národnej rady a tak je nepravdepodobné, že Pellegrini nevie o podnikateľských aktivitách a lietadle svojho poslaneckého kolegu, ktoré ho má prepravovať naprieč celým Slovenskom. Matovič na facebooku zároveň dodal, že fotografií má byť ešte viac a majú ich mať niektoré médiá.

Taiwan zasiahlo najsilnejšie zemetrasenie za ostatné štvrťstoročie. Hlásia najmenej 9 úmrtí, stovky ľudí utrpeli zranenia (video+foto)

Pri Slovenskej Ľupči zachytila dodávka frézu na ceste, dvaja cestári skončili v nemocnici