in ,

Zvrat v prípade učiteľky, ktorá zneužívala svojho žiaka, zatiaľ čo ich ostatní žiaci strážili. Jej manžel od nech chcel len to jedno!

Neuveriteľné! Učiteľka mala zneužívať svojho žiaka počas vyučovania. Ostatní žiaci ich mali strážiť!

Neuveriteľný prípad zneužívania neplnoletého sa odohral v Spojených štátoch amerických. Hlavnou aktérkou je učiteľka, ktorá mala zneužívať svojho žiaka. Dokonca mala na to využiť aj ostatných žiakov. Svedok vyšetrovateľom povedal, že kým si žena užívala so žiakom, mali ich strážiť ostatní žiaci.  Chcela sa takto vyhnúť prichyteniu.

Študent, ktorého mala učiteľka využívať, mal len šestnásť rokov. Vyšetrovatelia už učiteľku zatkli, pretože mali obavy z jej úteku. Dvadsaťšesť ročna učiteľka Hailey Clifton-Carmack je v súčasnosti uväznená.

Podľa správ v médiách údajnú aféru odhalil jeden zo žiakov. Zneužívanie oznámil riaditeľovi. Riaditeľ následne upozornil úrady.

Výpovede proti učiteľke, ktorá bola v tom čase vydatá, sú vážne. Dokonca mali mať pohlavný styk  počas vyučovania. No uzívať si mali aj mimo školy.

Učiteľka je známa firma a problémy mala mať aj v minulosti.

S vedením školy mala mať učiteľka podľa správ problémy aj v minulosti, pretože vraj mala „príliš blízko k študentom“. Súdne dokumenty hovoria, že matka dvoch detí často do školy nosila „blúzky s hlbokým výstrihom“ a „tesné legíny“.

Pokračovanie na druhej strane

Prezidentka Čaputová sa stretla s rodičmi Romana (†15). “Dbajme nielen na akademický prospech ale aj na to, čo deti trápi na duši,” vyzvala

Za dvojeurovky, ktoré sú v obehu a možno ich máš v peňaženke aj ty, môžeš dostať aj tisíce eur! Rýchlo sa pozri, či nevlastníš “poklad”