in ,

Šikana v bratislavskej škole? Žiakov mali držať von oknom za nohy, biť a zatvárať ich! Z toho ide mráz po chrbte!

Na Základnej škole Kataríny Brúderovej na ulici Osloboditeľská v Bratislave má podľa príspevku na facebooku dochádzať k šikane medzi deťmi. To, že šikana v škole prebieha, nevyvracajú ani zástupcovia školy. Detaily krutého správania zverejnil anonymný člen v jednej z facebookových skupín, ktorá združuje obyvateľov bratislavských Vajnôr. Prípad je o to citlivejší, že sa informácie objavili na verejnosti krátko po tom, čo kvôli šikane skončil život Romana, ktorý skočil v obci Parchovany zo strechy školy.

Text, ktorý sa v súvislosti so šikanou na bratislavskej škole objavil, naháňa hrôzu. Starší žiaci mali tým mladším rozdávať údery, biť ich a zatvárať ich úmyselne na školských toaletách. A nie len to. Žiaci z vyšších ročníkov mali tých mladších držať za nohy von oknom. Škola v stanovisku tvrdí, že si pred týmito skutočnosťami nezatvára oči no dodáva, že v tom nie je sama. Prstom ukazuje aj na rodičov a na ich prístup, ktorý celej situácii nepomáha. Navyše sa škola stavia kriticky k tomu, že situáciu so šikanou na škole riešia rodičia na sociálnych sieťach, čo má deťom priťažiť.

Diskusiu rozprúdil príspevok na sociálnej sieti

Celú diskusiu ohľadom šikany na škole rozprúdil starší príspevok od anonymného prispievateľa. Ten na sociálnej sieti podrobne opisuje, ako sa v danej škole v mestskej časti Bratislava – Vajnory o šikane má vedieť, no nič sa s ňou údajne nerobí. V príspevku sa píše, že žiaci druhého stupňa psychicky ničia žiakov prvého stupňa a tak ich vystavujú stresu zo školy.

Článok pokračuje na druhej strane

Vo veku 43 rokov zomrela na Floride slovenská speváčka Barbara Haščáková

Šokujúce video z Ameriky. Ľudia sa v tomto meste po užití drogy menia na zombie! Youtuber hovorí o najdesivejšej ulici v Amerike