in

Vo veku 43 rokov zomrela na Floride slovenská speváčka Barbara Haščáková

Vo veku 43 rokov zomrela v USA slovenská speváčka Barbara Haščáková. Pre TASR to potvrdil brat zosnulej umelkyne Andrej Haščák. Uviedol, že lekári v nemocnici Memorial Hospital v meste Sarasota, kde žila, určili ako príčinu smrti náhlu cievnu mozgovú príhodu. Barbara zomrela ešte 22. novembra na Floride.

„Posledná rozlúčka s Barbarou sa uskutočnila v utorok 28. novembra na miestnej rímskokatolíckej fare. Komorný akt sa konal v prítomnosti najbližšej rodiny a úzkeho okruhu priateľov. V nasledujúcich týždňoch budú jej telesné pozostatky prenesené v urne na Slovensko, pochovaná bude v našich rodných Košiciach,“ uviedol Haščák pre TASR. Rodinní príslušníci zosnulej speváčky žiadajú verejnosť, aby rešpektovala skutočnosť, že sú v ťažkej a bolestnej životnej situácii a nerušila ich súkromie.

Rodina ďalej dodáva, že speváčka odišla bez bolesti. Dlhší čas ju trápili zdravotné problémy súvisiace s pankreasom. Napriek tomu je jej náhle úmrtie šokom pre celú rodinu i známych.

„Jej piesne a hlas tu pre nás ostávajú a budú nám ju pripomínať. Ďakujeme všetkým, ktorí na ňu myslia s láskou najmä v týchto dňoch a dajú nám možnosť vyrovnať sa s touto zdrvujúcou skutočnosťou v súkromí, dodáva v stanovisku smútiaca rodina.

 

Slovenské instagramové krásky Pimpinočka a Lenočkatt sa stretnú v ringu! V hre je ospravedlnenie Borisovi Kollárovi a brnenie za tisice eur!

Šikana v bratislavskej škole? Žiakov mali držať von oknom za nohy, biť a zatvárať ich! Z toho ide mráz po chrbte!