in ,

Sestra Zuzany, ktorá sa s dieťaťom postavila oproti idúcemu vlaku, napísala emotívny status! Zuzka mala aj ďalšie deti, nezabudnite na ne…

Pri obci Beňadiková v okrese Liptovský Mikuláš zasahovali pred pár dňami záchranné zložky. Pred prichádzajúcim vlakom sa neočakávane objavila žena, držiaca v náručí malé dieťa. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, policajné hliadky aj tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti.

Nešťastie sa stalo len pár minút pred pol piatou večer a zasiahlo všetkých prítomných, dokumentujúcich tragédiu. K prípadu sa vyjadrila aj polícia na sociálnej sieti.

Nešťastie sa stalo len pár minút pred pol piatou večer. Hasiči z Liptovského Mikuláša boli medzi prvými, ktorí okamžite vyrazili na pomoc. Rušňovodič nemal šancu zrážke s osobou v koľajisku zabrániť. Napriek okamžitej reakcii záchranných služieb bolo ihneď jasné, že zranenia obetí sú tak devastačné, že sú nezlučiteľné so životom.
Miesto tragédie sa stalo predmetom dôkladnej dokumentácie zo strany polície, ktorej úlohou je teraz odhaliť okolnosti vedúce k tomuto smutnému koncu. Viaceré informácie o rodine už priniesli aj slovenské médiá.

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane

Slovensko a Grécko zdieľajú podobné názory, podľa Pellegriniho je to kľúčové pre ďalšie prehlbovanie vzťahov (foto)

Mučenie ukrajinských vojnových zajatcov je systematické, ide hlavne o násilie páchané na ženách