in ,

Príčina smrti malého Jarka (†3), ktorý sa stratil v lese, je známa. Po dvoch dňoch túlania sa v lese v chladnom počasí to nemohlo dopadnúť inak

Neúnavné pátranie

Pátracia akcia, ktorá trvala takmer tri dni, demonštrovala mimoriadnu súčinnosť medzi policajtmi, záchranármi, dobrovoľníkmi a komunitou. Využitý bol aj vrtuľník Ministerstva vnútra SR, zúčastnili sa aj študenti Strednej odbornej školy Policajného zboru v Košiciach.

Vyšetrovanie pokračuje

S mnohými otázkami, ktoré visia vo vzduchu, začal policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie za trestný čin usmrtenia. Každý získaný dôkaz je kľúčom k rozuzleniu tejto tragédie a k zabezpečeniu spravodlivosti pre malého Jarka. Spoločnosť, zatiaľ zahalená smútkom, dúfa v nájdenie odpovedí a v spravodlivý záver.

Čo je príčinou úmrtia?

Mnohých, najmä miestnych, prekvapila schopnosť tak mladého dieťaťa prekonať náročný terén. Aj preto sa začali pýtať, čo skutočne spôsobilo smrť malému chlapcovi.

Obhliadajúci lekár po preskúmaní ostatkov nenašiel žiadne stopy po fyzickom násilí. V snahe vylúčiť cudzie zavinenie nariadil súdnoznaleckú pitvu.

Náš zdroj nám prezradil, čo je pravdepodobnou príčinou smrti malého chlapca, ktorá má byť už aj oficiálne potvrdená.

Malý Jarko mal podľahnúť nízkym nočným teplotám, ktoré spôsobili jeho podchladenie a nakoniec smrť. Zúfalý boj s chladom, hladom, a vyčerpaním po dlhej chôdzi nechal Jarka bez šance na prežitie. Začiatok spavosti, prechod do bezvedomia a nakoniec zlyhanie organizmu sa stali fatálnymi pre tak mladý život, ktorý mal pred sebou ešte toľko neodhalených príbehov. Jarko teda zomrel na podchladenie. Vonku strávil dve chladné noci.

 

SNS sa sama pričinila o to, aby sa skrátil rozpočet RTVS, zdôraznil Hajko (video)

To, čo sa stalo Hambálkovi, želám Korčokovi. Fico chce odškodniť šéfa Nočných vlkov (video)