in ,

MIMORIADNE PÁTRANIE po tínedžeroch! Po štyroch mladíkoch sa zľahla zem! Rodiny a polícia prosia o pomoc!

 

Od 28. januára je nezvestný len 17-ročný Tomáš Korček z Liptovského Mikuláša, po ktorom pátranie vyhlásilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru vo Zvolene. Popis osoby ani oblečenia polícia neuvádza.

 

Stále sa nenašiel ani 22-ročný Nicolas Geráth z Handlovej, po ktorom vyhlásili pátranie 22. januára.  Ako informovala polícia, Nicolas odišiel dňa 19.1.2024 vo večerných hodinách z miesta svojho bydliska na neznáme miesto, pričom doposiaľ o sebe nepodal žiadne správy. Po nezvestnej osobe realizovali rozsiahlu pátracia akciu v predpokladanej lokalite v Handlovej, avšak neúspešne.

Nezvestný Nicolas je 170 cm vysoký, chudej postavy, vlasy špinavý blond nakrátko ostrihané. Má fúzy a briadku. Na tvári v oblasti oboch lícnych kostí má tetovanie – bližšie nešpecifikované znaky. Naposledy mal oblečenú čiernu baseballovú bundu s bielym znakom na pravom ramene a ľavej strane hrude, čiernu mikinu s kapucňou, tmavú šiltovku s bielym znakom vpredu, tmavé kockované nohavice, biele tenisky zn. NIKE.

 

Nicolas Šnajder má bydlisko v Žiline a má iba 16 rokov. Pátranie je po ňom spustené od 28. januára. Má dlhšie hnedé vlasy, hnedé oči. Na sebe by mal mať oblečenú zelenú bundu a hnedé tepláky.

 

Údaje o pátraniach čerpáme z údajov, zverejnených Ministerstvom vnútra SR.

Karlos Vémola šokuje! Prezradil, čo ho priťahuje! “Niekomu sa páčia muži, niekomu čierne ženy a mne…”

“Ty sa z hora pozeráš, no našou úlohou je vysvetľovať, že každý problém má riešenie”, hovorí riaditeľka školy, kde chodil 14-ročný Robko, ktorý si zobral život