in ,

Krvavá dráma! Tomáš brutálne vyvraždil svoju rodinu aj deti. Môže za to aj rastlina, ktorú chcú niektorí legalizovať?

Predtým, ako sa rozhodol ukončiť svoj život mal s ich telami žiť viac ako týždeň v ich spoločnom byte. Táto udalosť zanechala v šoku a žiali celé mestečko, zatiaľ čo vyšetrovanie pokračuje v snahe odhaliť, čo viedlo Tomáša k takémuto činu. Diskusie sa točia okolo potreby lepšieho pochopenia psychologických a sociálnych faktorov, ktoré môžu viesť k domácemu násiliu, a zvýšeného dôrazu na preventívne opatrenia a podporu pre rodiny čeliace krízam.

Kedy presne matka a deti zomreli, nie je jasné. Podľa Extra.cz mal muž s mŕtvymi žiť v byte týždeň. Zároveň údajne posielal správy z mobilu zavraždenej jej rodičom, aby si mysleli, že je všetko v poriadku. Polícia to nepotvrdila, rovnako ešte nespresnila, ako tri obete zomreli. Informácie susedov sa rozchádzajú – jedni hovoria o uškrtení, iní o zastrelení.

Biologický otec zavraždeného dievčatka Jiří, ktorý si v čase vzťahu s Lindou osvojil aj chlapca, sa vyjadril k Tomášovmu vyčíňaniu: „Keď bude zase niekto lobovať za uzákonenie marihuany, spomeňte si na fotografiu mojich zabitých detí. Zabil ich jej priateľ, otec chlapca, ktorý fajčil a pestoval marihuanu!“

 

 

Ruskí vojaci postúpili ďalej od mesta Avdijivka a obsadili ďalšie dve dediny. Podkopáva to morálku Ukrajincov

Mariana (37): “Manžel mal paralelne druhú rodinu, prišla som na to pomocou pera.”