in ,

Krvavá dráma! Tomáš brutálne vyvraždil svoju rodinu aj deti. Môže za to aj rastlina, ktorú chcú niektorí legalizovať?

Hořovice, Česká republika – Malebné mesto Hořovice sa stalo dejiskom jednej z najšokujúcejších tragédií v nedávnej histórii Česka. Prípad brutálnej vraždy rodiny sa rýchlo rozšíril do sveta.

Začiatok konca: Rodinné puto prerušené násilím

V sobotu popoludní sa Hořovice stali miestom brutálneho činu, ktorý si vyžiadal životy Lindy, 33-ročnej matky, a jej dvoch detí vo veku 5 a 7 rokov. Podozrivým z tejto tragédie je jej partner Tomáš, ktorý mal podľa polície čeliť vlastným démonom, vrátane boja s alkoholom a drogami.

Tomáš a Linda mali spolu syna, ale ich vzťah sa pred rokmi rozpadol. Linda si našla nového partnera, s ktorým mala ďalšiu dcéru. Muž bol ochotný prijať Lindinho syna ako svoje vlastné dieťa. Napriek tomu sa Linda vrátila k Tomášovi, čo nakoniec viedlo k tragédii.

Od roku 2022 boli opäť spolu a v posledných mesiacoch žili idylicky. Dokonca mu natočila aj ďakovné video. „Teraz sa vedľa teba môžem cítiť bezpečne. Budujeme svet, ktorý nikto nemôže zbúrať,“ spievala a Tomáš odpovedal: „Ďakujem ti, láska, si a vždy budeš to najlepšie, čo mám.“

O pár mesiacov Tomáš zavraždil svojho syna, dcéru Lindinho partnera a nakoniec aj Lindu.

Pokračovanie nájdete na druhej strane

Ruskí vojaci postúpili ďalej od mesta Avdijivka a obsadili ďalšie dve dediny. Podkopáva to morálku Ukrajincov

Mariana (37): “Manžel mal paralelne druhú rodinu, prišla som na to pomocou pera.”