42-ročná žena si vo vlaku vyhliadla tínedžera, ktorého najprv olúpila a potom mu ponúkla intímne služby. Z toho čo mu urobila jej hrozí tvrdý trest!

Policajní vyšetrovatelia obvinili 42-ročnú ženu zo spáchania hneď dvoch zločinov, a to znásilnenia a lúpeže. Tá si ako obeť vybrala mladistvého chlapca.

Žena cestovala v septembri vo večerných hodinách vlakom do mesta Most v Českej republike. Tam si vyhliadla nič netušiaceho spolucestujúceho. Po ňom žiadala nejaké drobné na cestu do Prahy. Poškodený jej daroval 160 českých korún, čo je asi 6,50 eur. Obaja potom vystúpili na konečnej stanici.

Následne mala v hale na železničnej stanici chytiť mladíka za ruku a mala ho ťahať von z budovy niekoľko desiatok metrov ku kroviu. Tínedžer zo strachu nič nevravel a ani sa nebránil. Snažil sa telefónom zavolať o pomoc, čo mu žena bránila a začala na neho kričať.

Dvojica sa zastavila v kríkoch a obvinená požadovala vydanie ďalších peňazí. Napriek nesúhlasu poškodeného vytiahla z jeho vrecka peňaženku, o ktorú sa chvíľu naťahovali. Žene sa podarilo vytiahnuť dve bankovky, ktoré si zobrala a odmietla ich vrátiť.

Článok pokračuje na ďalšej strane