in

Príbeh Kristíny: “Predávala som svoje spodné prádlo. Stalo sa však niečo, čo som nečakala ani v najhoršom sne!”

Začalo to príbehom….

Cropped shot of a woman using the toilet with her panties around her ankles

Kristína je mladá žena, ktorá študuje na vysokej škole a po bolestivom rozchode jej nezostalo nič iné, ako ísť bývať naspäť k rodičom. Keďže nechce rodičov svojou prítomnosť zaťažovať, po škole pracuje, aby si niečo našetrila a čoskoro sa mohla odsťahovať do podnájmu. Našla si však ešte jednu prácu, o ktorej nikto z jej okolia nemá ani tušenia. Začala predávať svoje použitú spodnú bielizeň, čím si vedela pekne privyrobiť. Potom však prišiel šok, na ktorý nebola pripravená!

Po škole chodím pracovať do kaviarne. Kávu mám rada a tiež ma baví komunikovať s ľuďmi. Takže super práca a ešte mám aj super kolegov. S kolegyňami máme o zábavu postarané aj vďaka zaujímavým zákazníkom, či divným objednávkam.

Raz prišla reč aj na tému predávanie spodnej bielizne. Na facebook sa totižto dostal príbeh o jej americkej žene, ktorá si takto zarába desaťtisíce za mesiac a moje kolegyne to samozrejme zaujalo. Avšak v ich prípade išlo len o debatu, ja som sa inšpirovala a teraz ma to zo značnej častí živí.

Práca ako práca…

Po pár mesiacoch som mala hotový a plný profil a objednávky chodili jedna za druhou. Na začiatku bola menšia galéria mojich pikantných fotografií, ktoré mali slúžiť ako návnada pre potencionálnych kupcov. Samozrejme boli fotené bez tváre či v maskách aby moja identita zostávala utajená. Nasledovali fotky rôznych nohavičiek, ponožiek, siloniek či podprseniek, pri ktorých si zákazníci mohli vybrať ako dlho ich mám nosiť alebo čo presne sa s nimi má stať.

Áno, znie to nechutne a šialene, divili by ste sa, koľko ľudí má ovoňavania prádla úchylku. Hlavne preto to pre mňa bola úplne jednoduchá práca, kde stačilo iba nosiť spodnú bielizeň, dorobiť ju podľa požiadaviek a poslať.

Občas extrém

Ako som hovorila komunikácia s ľuďmi ma baví a tak som služby rozšírila ešte o úroveň a so svojimi zákazníkmi som si pri objednávaní chvíľku aj písala. Nič dlhé ale pár zdvorilostných viet, aby dochádzali z nákupu spokojní a niečo si kúpili aj nabudúce.

Vďaka tomu sa mi začalo stávať, že sa mi zákazky trochu vymykali z kontroly. Zákazníci sa mi totiž zdôverovali so svojimi tajnými prianiami a z pár dní nosených ponožiek sa tak napríklad stali nohavičky postriekané snáď všetkými telesnými tekutinami, ktoré môžu zo ženy vytiecť.

Šok

Presne to nasledovalo po jednej extrémnej zákazke. Nohavičky som mala nosiť celý týždeň a zanechať na nich stopy po mojom vzrušení, urobiť cez ne malú potrebu a nechať je vysušiť. Keď som to splnila, spýtala som sa na adresu. A vtedy to prišlo!

Dúfala som, že len zle vidím, ale bohužiaľ nebolo to tak. Svoje nohavičky som mala zaslať na adresu, ktorá mi, bola viac než známa. A to adresa mojich rodičov!

Čo teraz?

Najprv sa mi chcelo kričať, potom zvracať. Nechcela som veriť, že by môj otec patrilmedzi tak divných ľudí! Nemohla som spať a o celej tejto situácii som dlho premýšľala. Keďže mi zákaznici platia dopredu a všetko je pripravené k zaslaniu, nemohla som to z ničoho nič zrušiť ..

Nohavičky som nakoniec poslala, spočítala som všetky našetrené peniaze a išla som rýchlo bývať do prenájmu na druhu stranu mesta. Rýchlo som sa vysťahovala a pri odnášaní si posledných vecí som v schránke nechala ten balíček… odvtedy si takto privyrábam len občas a s peniazmi si pýtam rovno aj adresu.

Američania vykonávajú vojenské cvičenia v Juhočínskom mori v čase napätých vzťahov s Čínou

Slovenskí záchranári nasadení Turecku mali krst ohňom, nacvičené postupy sa na mieste uplatniť nedali