Zaujímavosti

Prvé zábery z podcastu, v ktorom to Ráchel všetkým natrela! Takúto naštvanú ste ju ešte nevideli! VIDEO

“Riešili sme kopec, kopec vecí, riešili sme to, o čom rozprávajú ostatní, riešili sme všetky pikantnosti z Love Islandu, trošku sme si uleteli čo sa týka humoru, uvidíme, aké budú reakcie. V každom prípade si to pozrite.” Takto pozýva Oski Barami na sledovanie nového dielu podcastu S nami, ktorý si môžete pozrieť už teraz na herohero.co.

 

Ráchel a Claude tvorili v šou Love Island pár a vyzerá to tak, že si spolu sadli. V šou si užívali bezstarostný život a doslova si užívali aj jeden druhého. O tom, ako si v posteli, ale aj mimo nej, vyznávali lásku, sa už popísalo veľa a svedkov ich aktu bolo hneď niekoľko. Nie len o pikantnostiach zo šou, ale aj o ďalších veciach sa rozrozprávali už v spomínanom podcaste SNAMI.

Kým Ráchel bola v šou, stala sa predmetom rôznych diskusií a debát na sociálnych sieťach a to nielen pre svoj pikantný a úprimný slovník a otvorenosť, ktorú v šou predvádzala.

Ráchel je bývalá Miss Slovensko a preslávila sa svojou kontroverziou a vzťahom s influencerom Tomym Kottym, ktorý skončil bitkou. Tomy sa k incidentu s Ráchel veľmi nevyjadroval, no svoje mlčanie prelomil v podcaste s Filipom Sulíkom. Situáciu, kedy sa Ráchel z dôvodu svojej účasti v šou Love Island nemohla brániť, využil Filip a Tomy, ktorí o Ráchel povedali viac, ako by možno čakala, ale aj jej kamarátky, ktoré sa Ráchel zastali.

V podcaste hovorí Filip o Ráchel aj tieto slová: “Ona je až legendárna s tým, množstvom, ktoré vie ona užiť naraz. Inými slovami: že jej niekto narysoval nejakú strašne tučnú čiaru cez celý dres a že ona to sfúkla celé naraz.”, povedal vo zverejnenom videu Sulík a dodal, že informácie má od Rácheliných najlepších kamarátok.

Filip dokonca zverejnil ich spoločnú konverzáciu, kde sa mu Ráchel doslova ponúkala.

„Žila hrozne promiskuitne a užívala extrémne veľa drog – narkotík. Je to overená vec, mám to z prvej ruky. Od ľudí, ktorí s ňou užívali drogy.  tvrdil v podcaste Filip Sulík a dodal, že na drogy mala navádzať aj iné dievčatá.

K incidentu Ráchel vs. Filip Sulík sa rozrozprávala aj Ráchelina kamarátka, ktorá ju bráni. Tvrdí, že Filip Sulík v mnohých veciach zavádza.

„Raz prišla za mnou a povedala mi, že je v kontakte so Sulíkom. Dlhší čas nikoho nemala, tak hľadala nejaký nezáväzný vzťah. Navyše mali spoločnú známu. Ráchel mi však prezradila, že ho nechce hlbšie spoznávať a je to iba o se*e. V tom čase navyše podľa mňa ešte ani nebola pripravená na ďalší vzťah, chcela sa len zabávať.“ Povedala pre portál PLUS 7 DNI kamarátka Ráchel.

Pokračovanie článku na ďalšej strane

Page: 1 2

Marko Martinovič

Recent Posts

Tínedžer sa priznal na polícii v súvislosti s útokom na kandidáta do Európskeho parlamentu

„Zažívame nový rozmer antidemokratického násilia," povedala ministerka. Viac

42 minút ago

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky…

42 minút ago

Rusi tlačia severozápadne od Avdijivky, ale ich konečný cieľ je zatiaľ nejasný, hlási Inštitút pre štúdium vojny

Okupanti sa s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodli využiť oblasť, kde s najväčšou pravdepodobnosťou v blízkej budúcnosti…

3 hodiny ago

Zuzana Čaputová sa po skončení mandátu prezidentky SR nechystá do straníckej politiky a nevráti sa ani k advokácii

Zuzana Čaputová neľutuje, že sa opätovne neuchádzala o post hlavy štátu. Viac

3 hodiny ago

Tím Slovenska opustilo pred MS v hokeji 2024 päť hráčov, na súpisku pribudnú siedmi

Pred odchodom na MS do Česka (10. - 26. mája) čaká na slovenské družstvo už…

4 hodiny ago

MS v hokeji do 18 rokov: Slováci bojovali o bronz, súboj so Švédmi rozhodla až tretia tretina (video)

Zápas o bronz na svetovom šampionáte hokejistov do 18 rokov. Viac

4 hodiny ago