Influenceri

Prečo fanúšikovia Seleny Gomez nenávidia Hailey Bieber? Už sa to musí skončiť!

Selena Gomez a Hailey Bieber sú dve z najznámejších celebrít v showbiznise a obe majú silnú fanúšikovskú základňu. Gomez je speváčka a herečka, ktorá sa stala slávnou vďaka svojim hitom, ako napríklad “Lose You To Love Me” a “Come & Get It”. Na druhej strane, Bieber je modelka a manželka speváka Justina Biebera.

Aj keď sa zdá, že by tieto dve celebritky nemali mať nič spoločné, existuje jedna vec, ktorá ich spája – ich vzťah k Justinovi Bieberovi. Selena a Justin mali dlhoročný vzťah, ktorý bol často sledovaný médiami a fanúšikmi. Veľmi krátko po ich rozchode sa Justin začal stretávať s Hailey, svojou dnešnou manželkou.

Táto situácia spôsobila, že niektorí fanúšikovia Seleny Gomez prejavili nenávisť voči Hailey Bieber. Na sociálnych sieťach sa objavovali príspevky, ktoré kritizovali Hailey za to, že sa stretla s Justinom a že sa vstúpila do ich vzťahu. Mnohí sa domnievali, že Hailey bola “iným mušketierom” a že jej vstup do ich vzťahu bol dôvodom ich rozchodu.

Tieto neprimerané reakcie na Hailey Bieber zasiahli aj samotnú Seleny Gomez, ktorá sa v minulosti otvorene vyjadrila o svojom vzťahu s Justinom a jeho vplyve na jej život. V roku 2020 Selena verejne vyjadrila, že chce byť “opatrná”, keď hovorí o Justinovi, pretože nechce, aby to ovplyvnilo jeho manželku a aby nebola obťažovaná fanúšikmi.

Je dôležité si uvedomiť, že tieto nenávistné prejavy voči Hailey Bieber sú neopodstatnené a zbytočné. Hailey nie je zodpovedná za to, čo sa stalo medzi Justinom a Selenou a nemala by byť za to kritizovaná. Je dôležité, aby fanúšikovia ukázali rešpekt a podporu pre obe celebritky bez toho, aby sa zúčastňovali na neprimeraných reakciách.

V konečnom dôsledku Selena Gomez a Hailey Bieber sú dve talentované a úspešné ženy, ktoré si zaslúžia rešpekt a podporu od svojich fanúšikov. Snažme sa preto upriamiť pozornosť na ich kariéry a úspechy a nezabúdajme, že naše slová a skutky môžu mať skutočný vplyv. Upozorňuje na to i Selena, ktorá vyzvala fanúšikov, aby prestali byť útoční voči Hailey.

Zuzana S.

Recent Posts

Krajskí prokurátori si prebrali prípady Špecializovaného trestného súdu

Závažné zistenia podľa neho vychádzajú z infožiadosti, ktorú podal, pretože Žilinka odmietal povedať, čo bude…

33 minút ago

V Indii sa začali najväčšie voľby na svete, hlas môže odovzdať vyše 10 percent populácie sveta (foto)

Hlasovať sa dá v 21 štátoch od Himalájí až po tropické Andamanské ostrovy. Viac

2 hodiny ago

Blanárovo ministerstvo chce realizovať kampaň, ktorá zefektívni ochranu detí a mládeže v zahraničí

Rozhodnutie žiť v zahraničí znamená dodržiavať zákony danej krajiny. Viac

4 hodiny ago

Slováci v prípravnom zápase pred MS v hokeji 2024 dostali od Nemcov historickú „sedmičku“

V aktuálnej sezóne obaja súperi absolvovali už štvrtý vzájomný duel a prvýkrát sa z úspechu…

15 hodín ago