in ,

Zúfalí rodičia prosia o pomoc. Stratili sa deti a tínedžeri. Hľadá sa Emma, Dominik a Simon

Spolupráca s políciou a pátracími tímami je v tejto situácii kľúčová. Aj najmenší detail, ktorý by mohol pripadať nepodstatný, môže byť rozhodujúci pre rýchle vyriešenie prípadu. Všetky poskytnuté informácie sú dôkladne preverované v snahe zabezpečiť rýchly a bezpečný návrat maloletých.

 

Dominik Škripec: Zmiznutie v Púchove

Trenčianski policajti pátrajú po 9-ročnom Dominikovi Škripecovi z Púchova. Dominik je vysoký 140 cm, má štíhlu postavu a krátke špinavé blond vlasy. Jeho oči sú hnedej farby a má bielu pokožku. Je známe, že chlapec syká. Naposledy bol videný v čiernych teplákoch, čiernej bunde, zimných tmavomodrých topánkach a pod bundou mal oranžové tričko.

 

Simon Čaputa: Pátranie v Pezinku

Záchranný systém Slovensko reaguje na žiadosť rodiny a pátra po 17-ročnom Simonovi Čaputovi z Pezinka. Simon je vysoký 165 cm, má zavalitú postavu a váži 80 kg. Jeho vlasy sú svetlohnedé, nakrátko vystrihané, a má modré oči. Výrazným znakom je tetovanie v tvare včely na pravej ruke pod zápästím a dátum narodenia jeho matky na predlaktí. Bol naposledy videný v bledomodrej mikine s kapucňou, čiernych teplákoch značky Nike a bielo-šedých teniskách Nike s každou šnúrkou inej farby.

 

Emma Horváthová: Nezvestná z okresu Senec

Opakovane sa pátra aj po 13-ročnej Emme Horváthovej z okresu Senec. Emma má približne 160 cm, váži 50 kg, má štíhlu postavu, hnedé oči a dlhé hnedé vlasy. Oblečená bola do čiernych teplákov, bielych tenisiek, šedočiernej mikiny a čiernej šiltovky.

 

Ako môžete pomôcť

Policajné zložky a rodiny prosia verejnosť, aby bola ostražitá a akékoľvek informácie týkajúce sa týchto nezvestných osôb poskytli na najbližšiu policajnú stanicu alebo prostredníctvom oficiálnych komunikačných kanálov. Každý detail, dokonca aj ten najmenší, môže byť kľúčom k ich nájdeniu a bezpečnému návratu domov.

Tento článok je zostavený na základe dostupných informácií a jeho účelom je informovať verejnosť o pátraní po nezvestných maloletých. Pokiaľ máte akékoľvek informácie, neváhajte kontaktovať príslušné orgány.

Ľuboš Schwarzbacher je novým predsedom strany Modrí – ES. Strana vyzýva prezidentku, aby vláde odňala poverenie výkonu zahraničnej politiky

Slovenské a České organizácie občianskej spoločnosti odmietajú politické zásahy do nezávislosti RTVS