in ,

Utiekla z krajiny a zmenila si identitu! Takto sa dnes volá ex Johnnyho Deppa

Láska Amber Heard a Johnnyho Deppa, ktorí sa do seba zamilovali pri natáčaní filmu, bola krátka, no zato intenzívna. Na svetlo sveta totiž toho času vyplávali nechutnosti zo súkromia manželov. To obnášalo fyzické násilie zo strany Amber, nahrávky či videá, ktoré proti sebe používali v rámci súdneho procesu.

Tento súd sledoval celý svet, pretože jeho rozmery a celebritná účasť boli bezprecedentné.

Amber Heard: Johnny Depp Trial Forces Her to Relive Trauma | Time

Ako to dopadlo?

Herec Johnny Depp vyhral súdny spor s exmanželkou Amber Heard a odškodné 15 miliónov dolárov za to, že sa označila za obeť domáceho násilia. Súd sa priklonil na Deppovu stranu vo všetkých prípadoch obžaloby. Potvrdil, že Heard ho poškodila zámerne a vypovedala o ňom skutočnosti, ktoré neboli pravdivé.

Herečka sa tak ocitla vo finančných problémoch, pretože nedisponuje takým majetkom. Aj kvôli tomu sa asi rozhodla odísť do inej krajiny, aby zmenila identitu a zbavila sa nepríjemného sliedenia novinárov, ktorí jej boli v pätách.

Niet sa čomu čudovať

Amber totiž nemala už počas súdneho procesu vysokú popularitu u verejnosti, pretože ich srdcia si získal najmä Johnny, ktorý sa pokúsil očistiť svoje meno, pretože ho ex označila za násilníka.

Kam ušla a ako žije Amber dnes? Ako si zmenila meno?

Dozviete sa na druhej strane!

Desiatky kadetov ukončili základný vojenský výcvik. Podľa Naďa ide o jediné povolanie, kde prisaháte to najcennejšie (video)

Nemecko chce od Švajčiarska kúpiť nepoužívané Leopardy, mali by nahradiť tanky darované Ukrajine