in ,

Urgentné! Polícia prosí o pomoc pri pátraní po nezvestnom 20-ročnom Samuelovi

20-ročný Samuel Polanski je nezvestný od 25. apríla, kedy ho naposledy videla jeho matka v skorých ranných hodinách. Samuel opustil svoje bydlisko s tým, že cestuje na vlak do Prievidze. Z Prievidze mal namierené do Šale, kde študuje, no odvtedy sa neprihlásil a neozval sa.

Popis nezvestného

Samuel má výšku 174 cm, podlhovastú tvár, tmavo-hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Na svojej ľavej ruke má tetovanie s obrázkom koňa. Poslednýkrát, keď bol videný, mal na sebe bielu mikinu a modré nohavice. Na nohách mal čierne tenisky.

Ako môžete pomôcť

Výzva verejnosti: Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k lokalizácii Samuelovho pobytu alebo pohybu, kontaktujte políciu. Oznámenia je možné poslať na telefónne číslo 158 alebo prostredníctvom súkromnej správy na Facebook stránke Polícia SR – Trenčiansky kraj. Všetky informácie sú dôležité a môžu byť rozhodujúce pre rýchle nájdenie nezvestného mladíka.

Finančné prostriedky Európskej únie prispeli k významnému zlepšeniu slovenskej ekonomiky

Všetci by mali mať príležitosť nájsť si pracovné uplatnenie a dokázať sa postarať o svoju rodinu, tvrdí prezidentka (foto)