Toto ešte FARMA nezažila! Šikanovanému Adamovi ľudia posielajú tisíce eur a už tam má riadny balík. Diváci dokonca spísali petíciu

 

Pre zlatý lístok sa napokon rozhodol, no nečakal, čo sa kvôli tomu strhne v kolektíve. „Počúval som, čo oni rozprávali celú dobu, celú Farmu, a potom už sme prišli do takého štádia, že sa povedalo, že keď bude imunita alebo nejaká taká vec, ktorá ti pomôže ďalej v hre, tak sa berie. Už sa nepozerá na peniaze,“ vyjadril sa Adam k celej situácii a dodal, že ho psychické nátlaky zo strany súťažiacich doslova prekvapili.

Televízni diváci dokonca spísali petíciu. Ňou sa snažia vrátiť Adama späť do šou. Petíciu podpísalo už viac ako 11-tisíc ľudí.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

 

Svoju skromnosť a dobrosrdečnosť vyjadril Adam slovami: ,,Naozaj by som vás chcel požiadať, aby ste sa nevyjadrovali vulgárne na adresu ostávajúcich Farmárov, čo tam ostali po mojom odchode. Nesúhlas sa dá vyjadriť aj slušne… Veľmi pekne vám ďakujem za pochopenie,“ dodal.

 

Adam spolu s mamou vytvorili transparentný účet, na ktorý mu môžete poslať akýkoľvek finančný príspevok. Urobili tak na žiadosť divákov. Momentálne sa na účte nachádza už viac ako 6-tisíc eur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)