Toto ešte FARMA nezažila! Šikanovanému Adamovi ľudia posielajú tisíce eur a už tam má riadny balík. Diváci dokonca spísali petíciu

Tohtoročná Farma v televízii Markíza je plná zvratov a momentov, na ktoré neboli diváci v predchádzajúcich častiach zvyknutí.

Zo šou odstúpil Adam, ktorý patril k favoritom súťaže. Ten tak urobil najmä po tom, čo zažíval od spoluhráčov doslova psychický teror.  O šikane porozprával aj v relácii Farma Xtra a tiež sa vyjadril aj formou statusu na sociálnych sieťach. Jeho psychické týranie majú na svedomí dve sútažiace, proti ktorým už ľudia spisujú petíciu. Diváci Farmy chcú formou petície vyštvať z Farmy Mirku a Luciu. Práve tie nevedeli Adamovi najviac odpustiť jeho rozhodnutie, ktoré ukrátilo viťazný bank o 10-tisíc eur.

Adam na Farme vyhral „súťaž s fretkou Betkou”. Za odmenu dostal na výber  – buď si nechá iba nákup, ktorý si v „šialených potravinách“ vybral, alebo si k nákupu „dokúpi“ aj vstupenku do semifinále za 10-tisíc eur, čím by mal istotu semifinále. 

Článok pokračuje na ďalšej strane