in ,

Tím Arizona Coyotes reaguje na video hokejistu Ružičku, v ktorom si rysuje bielu lajnu…. Toto nevyzerá vôbec dobre! Odíde z NHL?

Slovenský hokejista Adam Ružička zverejnil v príbehu na sociálnej sieti instagram video, ktoré pobúrilo verejnosť. V úvode videa je na stole čiara z bielej látky a pri nej karta. Potom Ružička nakameroval seba. V ústach mal ampulku, ktorú si umiestnil do úst. V pozadí znie rapová hudba.

Video mal zverejnené len zopár minút, potom ho však zmazal, no jeden z užívateľov na sociálnej sieti X ho stiahol a zverejnil. Pre hokejistu môže ísť o veľký problém, keďže videá s takýmto obsahom sú v NHL nežiadúce.

Ružička bol draftovaný v roku 2017 z celkového 109. miesta. V NHL odohral dokopy 117 zápasov, v ktorých zaznamenal 14 gólov a 26 asistencií. Ružička začal túto sezónu v Calgary Flames, odohral 39 duelov s bilanciou 3+6, potom ho poslali na waiver listinu, odkiaľ si ho stiahla Arizona Coyotes.

Tím Arizona Coyotes reaguje

V NHL sa podobné videá netolerujú. A preto tím Arizona Coyotes prísne reaguje aj na počin Ružičku. Slovenského hokejistu umiestnili na nepodmienečnú waivers listinu.

Ak si ho nikto nevezme do 24 hodín, jeho kontrakt bude zrušený.

Klub však situáciu bližšie zatiaľ nekomentuje.

“Očakáva sa, že sa Arizona zriekne Adama Ružičku,” uviedol známy hokejový insider Elliotte Friedman na sociálnej sieti X ešte pár hodín pred rozhodnutím klubu.

 

 

Gripeny za členstvo v NATO? Orbán a Kristersson uzavreli obrannú dohodu medzi Maďarskom a Švédskom

Ukrajina si pripomína druhé výročie začiatku invázie, Rusko stále kontroluje štvrtinu územia