in

Táto speváčka štipľavými videami a fotkami provokuje celý instagram. Pozri na jej plavky, veď jej takmer všetko vidno!

Kim Petras tento večer využila nielen ako príležitosť k vystúpeniu po boku popovej ikony, ale aj ako moment na relax na plážach Miami. Jej výber plaviek však vyvolal veľkú pozornosť. Jednodielne plavky s tmavým printom pripomínajúcim tetovania, najmä tie umiestnené na strategických miestach, boli terčom kritiky. Vzhľadom na ich dizajn a umiestnenie niektorých vzorov, ktoré evokovali kontroverzné asociácie, sa stali predmetom bulváru.

Pozornosť, ktorú Kim Petras získala vďaka svojmu oblečeniu na pláži, opäť potvrdzuje, že v móde a šoubiznise môže byť hranica medzi šokujúcim a inovatívnym štýlom tenká. A hoci jej plavky boli terčom kritiky, nezmenšuje to jej význam a vplyv v hudobnom priemysle. Jej schopnosť tvoriť hudbu s poprednými menami a zároveň vyvolávať diskusie mimo hudobné scény ukazuje na jej multidimenzionálny prístup k umeniu. A možno, tak ako v prípade viacerých celebrít, je šokovanie verejnosti jej zámerom.

Nie je to jediné, čím šokuje. Na svoj instagram už dlhšie zverejńuje štipľavé príspevky. Niektorí tvrdia, že hraničia s p*rnom. No veď posúďte sami.

 

Vážne obvinenie Tomyho Kottyho smerom k Ráchel. Riešila so šéfom SISky a predsedom parlamentu drogy?

Fico sa správa ako geopolitický analfabet a pripravuje nás o spojencov, upozorňuje Valášek (video)