in ,

SMRŤ NAMIESTO LAJKOV! 21-ročný mladík si chcel spraviť foto na vagóne. Zabil ho elektrický prúd.

Desivá tragédia sa stala na Slovensku

Na Veľkonočný pondelok riešili železniční policajti obrovskú tragédiu, pri ktorej prišiel o život iba 21-ročný mladý muž. Na sociálnej sieti facebook o tom informovala polícia SR z Trnavského kraja.

K nešťastnej udalosti došlo podľa slov polície pravdepodobne z nevedomosti mladíka, ktorý si neuvedomoval riziká svojho činu.

Krátko pred osemnástou hodinou bola na políciu nahlásená udalosť, ktorá sa stala v Železničnej stanici v Galante. Na miesto tragédie bola okamžite vyslaná hliadka spolu so záchranármi. Mladý muž vyliezol na odstavený nákladný vagón, kde si chcel urobiť fotku. V sekunde ho zasiahol elektrický prúd. Mladému mužovi už nedokázali záchranári pomôcť.

V blízkosti nešťastia sa nachádzala aj mladá dievčina, ktorá mladého muža sprevádzala. Tá podrobnosti o hrozivej udalosti povedala vyslanej hliadke.

Na trolejoch je napätie viac ako 25 000 voltov

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje všetkých, aby nevystupovali do koľajiska a neliezli na odstavené vagóny, vrátane nákladných vagónov. Na trolejoch je napätie viac ako 25 000 voltov a výboj dokáže preskočiť na človeka aj bez priamého dotyku.

“Okrem toho, že liezť na vagóny a zdržiavať sa v koľajisku je zakázané, riskujete nielen vážne popáleniny s trvalými následkami, ale i život. Preto to nikdy neskúšajte!” upozorňuje polícia SR na sociálnej sieti a dodáva, že lajky za to nestoja.

 

Rusi otestovali medzikontinentálnu balistickú raketu, „s cieľovou presnosťou“ zasiahla cieľ v Kazachstane

Prípad týranej influencerky Ráchel otriasol verejnosťou. Prečítaj si čo sa vlastne stalo. A je tyranom aj Kolárovský?