in ,

Jozef, ktorý brutálne zabil ženu a vyrezal jej srdce, má byť synom bratislavského škrtiča – sériového vraha, ktorý dostal trest smrti!

Kuchár Jozef žil spoločne s Patríciou v byte na Prievozskej ulici. Jozef sa živil ako kuchár, a mal byť vyučený mäsiar. S Patríciou tvorili pár niekoľko rokov. Podľa susedov sa často hádali a vulgárne si nadávali. Až to malo vyústiť do toho najhoršieho možného scenára, ktorý zatriasol aj skúsenými kriminalistami. Jozef mal svojej partnerke vyrezať srdce aj s ďalšími orgánmi. Odrezal jej aj časť z tváre a stehna. Jej telo našli ležať v posteli pod dekou.

Kuchár Jozef sa mal k brutálnej vražde partnerky priznať. Novinár z redakcie TV JOJ zistil, že kuchár Jozef, ktorý ohavný čin spáchal, má mať rodinné väzby s iným brutálnym vrahom, ktorý dostal trest smrti a  bol popravený ako jeden z mála na Slovensku.

Štefan Pantl bol slovenský sériový vrah, známy pre svoje brutálne činy spáchané v Bratislave v roku 1979. V čase spáchania skutkov mal ženu a trojročné dieťa. A práve kuchár Jozef má byť synom vraha, ktorý v Bratislave v roku 1979 vyvolal strach.

Prípad Pantla je jedným z najznámejších v histórii slovenskej kriminalistiky.

Čím sa preslávil sériový vrah Štefan Pantl?

Pokračovanie článku na druhej strane

Mladé Slovenky držali s Američankami dve tretiny krok, nakoniec im na MS v hokeji do 18 rokov hladko podľahli

Právnik Romana z Parchovian v tom má jasno! Trestnú zodpovednosť majú žiaci, vedenie školy ale aj pedagógovia!