in ,

Charles: „Zmením sa na tampón. Camilla: „Aká krásna predstava!” – Prečítaj si úchylnú konverzáciu Kráľa Karola a jeho vtedajšej milenky, ktorá spôsobila celosvetový škandál!

FOTO: Ministerstvo vnútra SR
Britský kráľ Charles a jeho terajšia manželka, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla Parker-Bowlesová, mali spolu románik ešte v čase, kedy vtedajší princ mal za manželku obľúbenú princeznú z Walessu Dianu. A to, že románik bol divoký, dokazuje aj ich telefonický rozhovor. 
V roku 1993 sa na verenosť dostal prepis úchylnej konverzácie Charlesa a Camilly, ktorá odhaľuje ich intímne chúťky. A treba poznamenať, že obaja boli riadni prasáci!
Rozhovor medzi aktérmi sa odohral ešte v čase prebiehajúceho manželstva Charlesa a Diany, konkrétne 18. decembra 1989. Prepis rozhovoru sa objavil v médiách v roku 1993. 
V šesťminútovej nahrávke je počuť, ako chce Charles naplniť Camille nádrž, ale aj to, ako by sa rád premenil na tampón, len aby bol v jej vnútri. Camilla mu na to pohotovo odpovedala, že by sa kľudne mohol premeniť aj na celý balík tampónov.

Od zverejnenia nahrávky prešlo 30 rokov!

Nahrávka bola údajne zaznamenaná britskou spravodajskou službou MI5, keď vykonávali rutinný dohľadu nad komunikáciou v paláci. V čase zverejnenia nahrávky kolovali reči, že predmetné odpočúvanie malo slúžiť na diskreditáciu vtedajšieho princa Charlesa, pretože ho považovala za nestabilného a dokonca aj za duševne chorého.
Tajná služba má vo svojich archívoch vraj až 27 podobných nahrávok.

Prepis ich rozhovoru bol prvýkrát publikovaný v časopise New Idea v Austrálii a následne v Nemecku, Taliansku, Švajčiarsku, Írsku, USA a nakoniec aj v britskom Sunday Mirror a Sunday People.

Prepis nahrávky nájdete na ďalšej strane článku

Ukrajina a Rusko zvedú rozhodujúcu bitku už počas tejto jari, podľa Budanova bude poslednou pred koncom vojny

Na Wimbledon vraj pustia aj hráčov z Ruska a Bieloruska, štart im však odobria len pod jednou podmienkou