in

Vyjadril sa 18-ročný vodič, ktorý havaroval s autom plným mladých tínedžerov. Spolujazdcov vyťahoval, odpojil aj batériu

Preplnené vozidlo: Varovný príbeh pre mladých vodičov

Tragický incident však odhalil ďalší znepokojivý fakt – v aute značky Renault Mégane – Scénic, ktoré je navrhnuté pre piatich cestujúcich vrátane vodiča, sa viezlo až sedem tínedžerov.

Polícia vyzýva: “Vodiči, hlavne tí mladší, by mali venovať maximálnu pozornosť vedeniu vozidla a nenechať sa rozptyľovať ostatnými cestujúcimi. Je kľúčové nepreceňovať svoje schopnosti a byť si vedomý rizík spojených s rýchlosťou a neopatrnou jazdou. Aj krátke momenty nepozornosti môžu mať fatálne následky.”

Tento tragický prípad slúži ako silný pripomienka pre všetkých vodičov, najmä pre mladých, aby si uvedomili zodpovednosť, ktorú na seba berú, keď sadajú za volant. Je dôležité, aby každý vodič rešpektoval pravidlá cestnej premávky a myslel nielen na svoju bezpečnosť, ale aj na bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky.

Hasiči našli na miest nehody päť ľudí ležať mimo vozidla a jedného zakliesneného v aute. Šofér, ktorý riadil vozidlo sa vyjadril na sociálnych sieťach. Priblížil, čo robil bezprostredne po nehode.

 

Fotografie z nehody nájdete na druhej strane

Peter Hámor plánuje ďalší prvovýstup do Himalájí, pokúsi sa vyjsť na horu Kangbačen

Zákazníci BVS si môžu vydýchnuť, po zavedení DPH sa cena vody nezvýši