in ,

Šimečka: Arogantný a osobný útok Fica ukazuje, že je v úzkych a bojí sa (video)

11.1.2024 (SITA.sk) – Arogantný a osobný útok premiéra Roberta Fica (Smer-SD) na predsedu Progresívneho Slovenska (PS) Michala Šimečku, ako aj na hnutie ukazuje, že Fico je v úzkych a bojí sa. Tvrdí to Šimečka v reakcii na to, že premiér ho v štvrtok v parlamente nazval „protekčným, politickým deckom”.

„Pán Fico nevie odpovedať na otázku o kúpe luxusnej nehnuteľnosti od vlastného poslanca Muňka výrazne pod trhovú hodnotu. Ak by priznal farbu, usvedčil by sa z podvodného alebo protizákonného konania. Radšej teda spraví to, čo vždy, keď nevie, kam z konopí. Prízemne zaútočí na všetkých naokolo,“ poukázal Šimečka.

Šéf Progresívneho Slovenska sa zároveň ostro ohradil voči Ficovým slovám o tom, že je hnutie PS neúspešný politický projekt. Zdôraznil, že vo voľbách hnutie získalo dôveru vyše 500-tisíc ľudí z celého Slovenska, pričom 18 percent hlasov je najviac, ako kedy na Slovensku jasne liberálna a proeurópska strana získala.

„Vážime si to a vďaka tejto dôvere je dnes v parlamente 32 aktívnych, odborne zdatných poslancov a poslankýň PS, ktorí denne rozoberajú každý škodlivý, nepodarený zákon Ficovej vlády na súčiastky. Nečudujem sa, že pán Fico je z toho nervózny,” uzavrel Šimečka.

https://cdnv.sita.sk/sites/34/2024/01/fico-o-simeckovi.mp4

Viac k témam: Opozícia, Predseda Progresívneho Slovenska, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: SITA.sk – Šimečka: Arogantný a osobný útok Fica ukazuje, že je v úzkych a bojí sa (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Trestné konanie vo veci vraždy Duckého je od mája 2022 prerušené, dôvodom je nedostatok dôkazov

Čo sa stane so ženským prirodzením, keď nemá žena dlho pohlavný styk? Naštartovať “ju” bude ťažšie!