in ,

Rivalky nielen v láske: Selena Gomez a Hailey Bieber rozpútali internetovú vojnu, pridala sa i Kylie Jenner!

O pár hodín po zverejní Seleninho nepodareného obočia sa objavili na instagrame fotky, ktoré zachytávajú videohovor Kylie Jenner a Hailey Bieber. Nebolo by na tom nič neobvyklé, keby si práve neukazovali svoje dokonale upravené obočia. Kylie tam navyše napísala: “Bola to nehoda?”

Spojitosť medzi týmito príspevkami nenechala na seba dlho čakať u fanúšikov oboch táborov. Pribúdali komentáre, ktoré hovorili, že toľko vecí už nemôže byť náhoda a obviňovanie Kylie a Hailey z toho, že sú nepríjemné.

Ako na to reagovala Kylie a Selena? 

Ako píše Refresher, Kylie na vlnu hejtu reagovala takto: „Toto už zašlo priďaleko. Proti Selene som nikdy nič nemala a jej príspevky s obočím som ani nevidela. Robíte kauzu z niečoho, čo nie je. Je to hlúpe.“

Kylie Jenner Responds to Speculation She Made Fun of Selena Gomez
FOTO: PopCrush

Oproti tomu odpovedala i Selena:  „Súhlasím s Kylie Jenner, je to všetko úplne zbytočné. Som fanúšička Kylie.“

Keď už to po týchto správach vyzeralo na konečné zmierenie oboch strán, do kauzy sa pridala Selenina dlhoročná priateľka Taylor Swift. Na Tiktoku niekto zverejnil video staré niekoľko rokov, kde Hailey moderuje večernú talkshow a pri spomenutí mena Taylor Swift ukazuje gesto zvracania.

Po tomto už pohár fanúšikov Seleny pretiekol, pretože sa im zdalo, že Hailey sa skutočne správa nevhodne.

Boj o followerov?

Na sociálnych sieťach sa spustila lavína. Hailey a Kylie ubudli státisíce followerov a dokonca sa to vyburcovalo natoľko, že Selena zosadila z pomyselného trónu najsledovanejšiu ženu instagramu – Kylie.

Selena však preukázala istú sebareflexiu a povedala, že na tieto hry je už pristará, a preto si zrušila všetky sociálne siete. Netrvalo však dlho, po pár dňoch sa na instagram vrátila.

 

Machinácie so slovenským zlatom podľa SaS pokračujú, vyváža sa za pár drobných ako „polymetalická ruda“

Sudca a bývalý šéf ŠTS Truban o svoj post nepríde, znížia mu však plat