in ,

Rivalky nielen v láske: Selena Gomez a Hailey Bieber rozpútali internetovú vojnu, pridala sa i Kylie Jenner!

Selena Gomez a Hailey Bieber sú na internete považované za rivalky v láske. Je to tak najmä preto, lebo Selena chodila svojho času s Justinom Bieberom a patrili medzi ikonické páry šoubiznisu. Láska Seleny a Justina však skončila, pričom Bieber svoje rany riešil zaujímavým spôsobom: o pár mesiacov sa zasnúbil a neskôr oženil s modelkou Hailey.

Aj preto sa roky špekulovalo, aké zranenia to muselo zanechať na duši Seleny Gomez. Fanúšikovia tiež špekulovali, či medzi dvoma ženami panuje nenávisť. Selena a Hailey sa však snažili zmariť v roku 2022 tieto špekulácie spoločnou fotografiou.

 

A History of Selena Gomez and Hailey Bieber's Relationship
FOTO: People.com

 

Kedy kauza začala?

Selena Gomez sa snaží ukazovať svetu, že nie je dokonalá a jej postava nie je vždy modelkovská. Prezentuje to i na svojich sociálnych sieťach, kde sa snaží povzbudzovať mladé ženy. Namiesto pochvaly a uznania, že je končene niekto zo sveta Hollywoodu úprimný, si vyslúžila urážky a bodyshaming.

Selena Gomez PICTURE EXCLUSIVE: Star in white one-piece swimsuit during  bachelorette party in Mexico | Daily Mail Online
FOTO: Daily Mail

Po zverejnení fotografií v plavkách sa nespustila len kritika neprajníkov. Hailey spoločne s kamarátkou, modelkou Kendall Jenner, a Justine Skye nahrali video, kde spoločne spievajú text piesne so slovami: “Nehovorím, že si to zaslúži, hovorím, že načasovanie Boha je vždy dokonalé.” 

Internet sa vtedy rozdelil na dva tábory: jeden ohlasoval, že za videom troch žien musí byť narážka na Selenu a vysmievanie sa jej postave. Druhý tábor hovoril, že nemôže byť každý príspevok, ktorý Hailey zverejnený považovaný za útok na Selenu.

Video nakoniec zmazala

Po vlne kritiky sa Hailey rozhodla video z Tiktoku odstrániť. Komentovala to slovami, že sa s priateľkami len zabávala a pieseň do videa bola vybraná náhodne. Selena neskôr reagovala, že video nerieši a povzbudila ľudí, aby sa správali na sociálnych sieťach k sebe milo.

Ďalšie video

Zdalo sa, že kauza je už zažehnaná. Opak sa stal pravdou po tom, čo Selena na svojom Tiktoku zverejnila video, kde fanúšikom ukazuje nepodarenú lamináciu obočia.

Selena Gomez Shares Brow Fail In Hilarious
FOTO: Women´s Health

 

Ako sa do sporu pridala Kylie Jenner nájdete na druhej strane

Machinácie so slovenským zlatom podľa SaS pokračujú, vyváža sa za pár drobných ako „polymetalická ruda“

Sudca a bývalý šéf ŠTS Truban o svoj post nepríde, znížia mu však plat