in ,

Psychológ sa vyjadril k motívu vraždy Patrície. Prečo mal Jozef potrebu telo rozrezať a ide o psychickú poruchu?

Jozef žil spoločne s Patríciou v byte na Prievozskej ulici. Jozef sa živil ako kuchár, a mal byť vyučený mäsiar. S Patríciou tvorili pár niekoľko rokov. Podľa susedov sa často hádali a vulgárne si nadávali. Až to malo vyústiť do toho najhoršieho možného scenára, ktorý zatriasol aj skúsenými kriminalistami. Jozef mal svojej partnerke vyrezať srdce aj s ďalšími orgánmi. Odrezal jej aj časť z tváre a stehna. Jej telo našli ležať v posteli pod dekou.

Kuchár Jozef sa mal k brutálnej vražde partnerky priznať. Novinár z redakcie TV JOJ zistil, že kuchár Jozef, ktorý ohavný čin spáchal, má mať rodinné väzby s iným brutálnym vrahom, ktorý dostal trest smrti a  bol popravený ako jeden z mála na Slovensku.

Štefan Pantl bol slovenský sériový vrah, známy pre svoje brutálne činy spáchané v Bratislave v roku 1979. V čase spáchania skutkov mal ženu a trojročné dieťa. A práve kuchár Jozef má byť synom vraha, ktorý v Bratislave v roku 1979 vyvolal strach. Vo svojom byte na Bezručovej ulici mal Pantl spáchať zločiny voči dvom ženám, Oľge a Vlaste, ktoré boli brutálne znásilnené a následne uškrtene.

Prípad Pantla je jedným z najznámejších v histórii slovenskej kriminalistiky. No Jozef pitvaním tela ženy drasitckosťou prekonal aj svojho otca. Čo sa za správaním Jozefa ukrýva?

Pokračovanie článku na druhej strane

Manželka herca Christiana Olivera († 51) zostala sama. Prišla o dcérky i muža. Jej prvé slová po ťažkej strate…

Primátorovi došla trpezlivosť s neprispôsobivými obyvateľmi. Chce ich vyhnať a zbúrať bytovku!