in ,

Polícia zakročila voči Piešťanskému exhibicionistovi! Ten pred troma dievčatami predvádzal…

V utorok sa v Piešťanoch odohral znepokojujúci incident, kedy 73-ročný muž sa predvádzal pred troma mladými dievčatami v mestskom parku. Tento čin, ktorý už nie je jeho prvým, vyvolal okamžitú reakciu polície a otvára diskusiu o bezpečnosti verejných priestorov.

Prípad bol predaný do rúk polície, ktorá sa zaoberá jeho rýchlym vyriešením. Muž zostáva v cele predbežného zadržania do rozhodnutia súdu. Polícia v tejto súvislosti poukázala na problematiku exhibicionizmu a jeho dopad na verejnosť, najmä na mladé ženy a deti, ktoré môžu byť takýmito činmi psychicky traumatizované.

Tento incident poukazuje na nutnosť zvýšenej prevencie a osvety v oblasti verejnej bezpečnosti. Je dôležité, aby sa verejnosť naučila, ako reagovať na podobné situácie, a aby boli ľudia vedení k tomu, aby takéto prípady ihneď hlásili príslušným orgánom. Zároveň je nevyhnutné, aby polícia a ostatné bezpečnostné orgány zintenzívnili svoje úsilie v prevencii takýchto incidentov a v edukácii verejnosti o rizikách a dôsledkoch exhibicionizmu.

„Poverený policajt ho obvinil z prečinu výtržníctva. V zmysle zákona mu môže hroziť až trojročný pobyt vo väzení. Policajti prípad riešia v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia súdu zostáva muž v cele policajného zaistenia,“ napísala polícia SR.

Blaha, Kaliňák, Laššáková a jednotkou Beňová. Fico predstavil kandidátku Smeru do eurovolieb (video)

Európska ľudová strana podporila opätovnú kandidatúru Von der Leyenovej na predsedníčku eurokomisie