in ,

Perverzná učiteľka! Pri tom, ako sa so sebou hrala, sa v triede natáčala. Nezatvorila za sebou ani dvere! Prípad rieši polícia

V škole natáčala video pre dospelých. Alebo len pre seba?

Polícia vyšetruje doslova horúci prípad, ktorý sa stal v základnej škole . Z trestného činu usvedčuje zastupujúciu učiteľku video. A video je riadne pikantné.

Učiteľka natočila videá, ako prežíva sexuálne potešenie v jednej zo základných škôl v Cardiffe, hlavnom meste Walesu a v tamojšom regióne Rhondda Cynon Taf. O prípade informuje portál Wales online. Na Slovensku naň upozornil portál Dnes24.

Jedno video natočila učiteľka v triede, kde naschval nechala dvere do chodby otvorené. Na zázname je počuť učiteľku, ako hovorí: “Dobre, dvere sú otvorené. Nemožem ich zatvoriť, takže v tomto momente by mohol dnu vojsť hocikto.” Žena sa vo videu uspokojuje s vibračnou pomôckou, pričom si to užíva.

V ďalšom videu učiteľka hovorí: “Som na toaletách v škole. Pre personál je iba jedna toaleta, takže pravdepodobne tu niekto vojde.” Aj v tomto prípade sa natočila pri používaní vibrátora.

Viac o téme sa dočítate na druhej strane článku

Naozaj to spravila? Ráchel vraj Kottymu odpustila a trestné oznámenie na neho nepodala. Zostane po brutálnej bitky Kotty na slobode?

Mladí Slováci spoznali svojich súperov na argentínskych MS vo futbale do 20 rokov