in ,

Orbán sa stretol s exprezidentom Trumpom, diskutovali aj o dôležitej otázke pevných a bezpečných hraníc (foto)

9.3.2024 (SITA.sk) – Maďarský premiér Viktor Orbán sa v piatok na Floride stretol s bývalým americkým prezidentom a pravdepodobným republikánskym kandidátom na post šéfa Bieleho domu Donaldom Trumpom.

Tím amerického exprezidenta v piatok neskoro večer uviedol, že na schôdzke diskutovali „o širokom spektre problémov, ktoré ovplyvňujú Maďarsko a Spojené štáty, vrátane veľmi dôležitej otázky pevných a bezpečných hraníc“.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Ak by bol Donald Trump zvolený za prezidenta Spojených štátov v roku 2020, vojna na Ukrajine, ktorá teraz trvá už tretí rok, by nevypukla, a konflikt na Blízkom východe by sa vyriešil oveľa rýchlejšie,“ napísal na sociálnej sieti v súvislosti so schôdzkou maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.

Il presidente Trump incontra Viktor Orban a Mar-a-Lago… pic.twitter.com/uATgv8dSS5
— Marco Usai🇮🇹 (@usaimarco87) March 9, 2024

Viac k témam: bývalý americký prezident, maďarsko-americké vzťahy, Maďarský minister zahraničných vecí, Maďarský premiér, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk – Orbán sa stretol s exprezidentom Trumpom, diskutovali aj o dôležitej otázke pevných a bezpečných hraníc (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Košický samosprávny kraj vyhlásil novú výzvu, na verejnoprospešné projekty prerozdelí až 600-tisíc eur

Prísny trest? Ôsmaci pomocou AI vytvorili nahé fotky svojich spolužiakov. Do školy sa už zrejme nevrátia!