in ,

Obrovská tragédia. Chlapček zahynul na svahu v Jasnej. Mrazivé detaily z udalosti

Záchranári bojovali o život chlapca na svahu a neskôr aj v sanitke, avšak ich snahy boli napokon márne. 39-ročná lyžiarka bola s zraneniami prevezená do nemocnice. Presné okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe, a vyšetrovanie je v plnom prúde.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, prostredníctvom svojej hovorkyne Gabriely Kremeňovej, informovalo, že na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky a tím posttraumatickej starostlivosti. Vyšetrovanie sa sústreďuje na zdokumentovanie skutku a určenie jeho právnej kvalifikácie. S ohľadom na citlivosť situácie, policajné zložky zatiaľ nebudú poskytovať žiadne detailnejšie informácie.

Tento tragický incident opäť otvára otázky o bezpečnosti na lyžiarskych svahoch a nutnosti dodržiavať pravidlá lyžiarskeho chovania.

Prípad z Jasná nám pripomína, aké dôležité je byť na svahoch opatrný a ako rýchlo sa môže radostná zimná dovolenka zmeniť na tragédiu. Spoločnosť i jednotlivci by mali spolupracovať na zlepšení bezpečnostných opatrení a zvyšovaní povedomia o rizikách spojených s lyžovaním.

Čerpaciu stanicu v Beladiciach demoloval opitý muž, zastaviť ho museli až policajti (video)

Juraja, známeho zo šou Mama, ožeň ma, hľadá polícia! Objavil sa v policajnom pátraní