Categories: SlovenskoSprávy

Obnažený muž pohoršoval rodiny s deťmi, bol zdrogovaný a na sebe mal len samodržiace pančušky

23.2.2021 (Webnoviny.sk) – Obnažený muž v bratislavskej Petržalke pohoršoval rodiny s deťmi, skončil v rukách policajtov. O prípade informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„V pondelok krátko po 14:00 sme prijali na linke 158 oznámenie o mužovi, ktorý sa pohybuje v okolí jazera Draždiak obnažený, v ruke drží palicu a správa sa hlučne,” uviedla polícia a dodala, že na miesto bola bezodkladne vyslaná hliadka bratislavských príslušníkov Pohotovostnej motorizovanej jednotky a Obvodného oddelenia Policajného zboru.

Na mieste sa nachádzal väčší počet ľudí, ktorí boli v tom čase na prechádzke s deťmi a policajtov nasmerovali k altánku, kde sa muž nachádzal. „Muž mal oblečenú iba mikinu a samodržiace pančuchy. Po spozorovaní policajtov odhodil palicu, ktorú dovtedy držal,” uviedla polícia a dodala, že muž priznal, že užil drogu a policajtom dobrovoľne vydal vrecúško s obsahom zelenej sušenej rastliny.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vzniesol obvinenie z trestného činu výtržníctva 41-ročnému Martinovi M. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac k témam: drogy, obnažovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Obnažený muž pohoršoval rodiny s deťmi, bol zdrogovaný a na sebe mal len samodržiace pančušky © SITA Všetky práva vyhradené.

p.e.

Recent Posts

Oheň pre OH 2024 je vo francúzskych rukách, pochodeň prevzal šéf parížskych hier Tony Estanquet (foto)

Oheň bude na francúzske územie prevezený historickou loďou Belem z 19. storočia. Viac

2 hodiny ago

Fehérváry opäť bodoval, ale Washington je po prehre s Rangers na pokraji vyradenia (video)

Newyorčania môžu o svojom postupe do 2. kola rozhodnúť už v štvrtom zápase. Viac

3 hodiny ago

Dráma v Žiline. 17-ročný mladík na BMW prinútil svojim činom políciu strieľať. Pozrite sa, čo si dovolil

Dnes bolo v štvrtom najväčšom meste na Slovensku rušno. V Žiline došlo k dramatickej situácii,…

4 hodiny ago