in ,

Neuveriteľná tragédia! Žena stála na koľajniciach s dieťaťom v náručí a čelom k prichádzajúcemu vlaku. Udalosť sa stala…

Neuveriteľná tragédia sa odohrala v pokojné popoludnie, ktoré narušila hrozivá tragédia, ktorá nemá na Slovensku obdoby. Pri obci Beňadiková v okrese Liptovský Mikuláš zasahovali záchranné zložky. Podľa dostupných informácií sa pred prichádzajúci vlak neočakávane objavila žena, držiaca v náručí malé dieťa.

Nešťastie sa stalo len pár minút pred pol piatou večer.

Záchranné zložky na mieste

Informácie priniesla TV JOJ.  Hasiči z Liptovského Mikuláša boli medzi prvými, ktorí okamžite vyrazili na pomoc. Napriek okamžitej reakcii záchranných služieb bolo ihneď jasné, že zranenia obetí sú tak devastačné, že sú nezlučiteľné so životom. Miesto tragédie sa stalo predmetom dôkladnej dokumentácie zo strany polície, ktorej úlohou je teraz odhaliť okolnosti vedúce k tomuto smutnému koncu.

„V súčasnosti na mieste vykonávame všetky potrebné prvotné úkony s cieľom riadneho zdokumentovania skutku a určenia právnej kvalifikácie. Vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme poskytovať k predmetnej udalosti žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

K nepochopiteľnej tragédii došlo par minút pred pol piatou podvečer. Rušňovodič nemal šancu zrážke s osobou v koľajisku zabrániť.

Tragické udalosti, kedy sa žena s dieťaťom postavili na koľajnice, sa žiaľ vo svete odohrali už niekoľkokrát. Napríklad v Londýne matka so svojím dieťaťom skočila na koľajnice pred prichádzajúci vlak na stanici Riddlesdown blízko Purley. Obaja, matka a dieťa, boli na mieste vyhlásení za mŕtvych

V jednom prípade zachytila kamera, ako matka skočila pred vlak so svojimi dvoma deťmi vo veku päť a dvanásť rokov, čo bol našťastie neúspešný pokus o vraždu a samovraždu. Tento incident sa odohral na stanici metra Charkov v Ukrajine. Matka aj obidve deti incident prežili​.

Ďalší  prípad sa odohral na západe Sydney, kde matka skočila pred prichádzajúci vlak s jej trojročným dieťaťom v náručí. Matka zomrela, zatiaľ čo svedkovia vytiahli dievčatko spod vlaku živé.

V ďalšom smutnom incidente v Indii, matka so svojimi dvoma deťmi skočila pred prichádzajúci vlak na stanici Jalpa. Trojročné dievčatko, Kirti Kumari, zázračne prežilo, hoci musela byť časť jej nohy amputovaná.

Výhru Slovana v úvode nadstavbovej časti Niké ligy v Ružomberku zariadil mladík Nino Marcelli

Rusi ostreľovali mesto Časiv Jar v Doneckej oblasti, zabili pritom jedného civilistu