Neuveríte, čo odcudzil muž v Malackách! To naozaj mu TOTO treba? Mesto žiadá o pomoc pri pátraní!

Ľudia v poslednom období často hovoria, že je doba zlá. Pre niekoho to zjavne platí až natoľko, že sa odhodlal odcudziť predmet, ktorý je naozaj netradičné kradnúť, tobôž ešte priamo spred priestoru Mestského úradu, ktorý je monitorovaný kamerovým systémom. Z netradičnej krádeže si mnohí diskutujúci robia žarty, mesto však pristúpilo k zverejneniu videa, v ktorom je znázornený celý priestupok.

Krádež sa mala stať ešte desiateho decembra pred piatou hodinou podvečer, keď už bola tma. Na videu je zachytená aj rodinka, ktorá šla okolo len pár sekúnd po tom, čo sa občan rozhodol odcudziť majetok mesta a ktorá možno ani netušila, že oproti ním ide zlodej, ktorý sa zlakomil na kvetináče.

Mesto žiadá verejnosť o pomoc priamo na svojej facebookovej stránke.

V texte pri priloženom videu píšu zamestnanci mestského úradu túto výzvu.

“Neradi, ale predsa zverejňujeme toto video, na ktorom je vidieť, ako pán, ktorého hľadáme, odcudzil kvetináče pri budove mestského úradu. Odišiel na aute, ktorého fotografiu prikladáme v komentároch. Ak ste pána spoznali, kontaktujte políciu na čísle 158. Prípadne uvítame aj, ak sa pán sám prihlási a predmetné kvetináče vráti mestu.”

Článok s videom pokračuje na druhej strane