Categories: SlovenskoSprávy

Nakúpte v najbližšom Terne a zaostrite na prémiové nože v zľave až do 70 %

19.9.2022 (Webnoviny.sk) – Zákazníci siete potravín Terno sa už v septembri môžu cítiť ako profesionálni kuchári. Za každých 5 eur nákupu v Terne dostanú od 20. septembra do konca roka nálepku a majú tak možnosť získať profesionálne nože Bugatti až so 70 % zľavou. Na výber majú zo siedmych typov nožov a príslušenstva ako stojan či brúska na nože.

Našim zákazníkom chceme byť naozaj blízko a ponúkať aj niečo extra okrem ich obľúbených potravín. K vareniu v neposlednom rade patria aj kvalitné nože. V dnešnej dobe vysokej inflácie a rastu cien v každom segmente trhu sme radi, že vieme priniesť prémiové a potrebné produkty do kuchýň zákazníkov. Teší nás, že sa nám podarilo vytvoriť ponuku pre našich zákazníkov, kde nájdu prémiové nože Bugatti s cenovkou už od 4,99 EUR,” povedal Marek Koštrna, marketingový manažér TERNO real estate, s. r. o.

V ponuke je 7 druhov kuchynských nožov, brúska a stojan, ktoré môžu získať zákazníci siete potravín Terno od 20. septembra do 31. decembra. Za každých 5 eur nákupu dostanú nálepku, ktorú nalepia do brožúrky. Po vyzbieraní nálepiek môžu v predajni Terno získať prémiové nože Bugatti až so 70 % zľavou. Nože Bugatti majú dlhoročnú tradíciu, vyrábajú sa z vysokokvalitných materiálov s veľkým dôrazom na detail. Majú kvalitnú konštrukciu, vynikajúce remeselné spracovanie a moderný dizajn. V ponuke nožov nájdu aj jeden z damaškovej ocele, ktorá je charakteristická svojím vzhľadom a výbornými mechanickými vlastnosťami.

Informačný servis

Viac k témam: Bugatti, Nože, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Nakúpte v najbližšom Terne a zaostrite na prémiové nože v zľave až do 70 % © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Oheň pre OH 2024 je vo francúzskych rukách, pochodeň prevzal šéf parížskych hier Tony Estanquet (foto)

Oheň bude na francúzske územie prevezený historickou loďou Belem z 19. storočia. Viac

8 hodín ago

Fehérváry opäť bodoval, ale Washington je po prehre s Rangers na pokraji vyradenia (video)

Newyorčania môžu o svojom postupe do 2. kola rozhodnúť už v štvrtom zápase. Viac

9 hodín ago

Dráma v Žiline. 17-ročný mladík na BMW prinútil svojim činom políciu strieľať. Pozrite sa, čo si dovolil

Dnes bolo v štvrtom najväčšom meste na Slovensku rušno. V Žiline došlo k dramatickej situácii,…

10 hodín ago