in ,

Módny návrhár Osmany Laffita zrušil svoje turné po Slovensku. Odvolal ho pre nenávisť a vyhrážky, ktoré mal dostať pre svoju orientáciu

Známy kubánsky módny návrhár Osmany Laffita musel odvolať svoje nadchádzajúce turné po Slovensku. Dôvodom sú nenávistné a výhražné správy, ktoré mu boli adresované.

Osmany Laffita, ktorý sa preslávil svojimi návrhárskymi schopnosťami a osobitým prístupom k móde, žije a pracuje v Českej republike. Jeho turné, počas ktorého plánoval navštíviť aj slovenské mestá ako Prešov, Banská Bystrica a Nitra, malo priniesť rad zábavných príbehov zo života návrhára.

Laffita, známy svojou otvorenosťou a humorom, často hovorí aj o svojom živote a vzťahu s manželom, čo sa stalo terčom nenávistných útokov po oznámení jeho vystúpení na Slovensku.

Organizátori podujatí, ktorí stáli za Laffitovým turné, vo svojom vyhlásení uviedli, že hlavným dôvodom pre zrušenie je bezpečnosť – ako umelcov, tak aj divákov.

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane

Kolíková: Výbor na kontrolu činnosti SIS nebol uznášaniaschopný, neprišiel nik z koaličných poslancov (video)

Ukrajinci budujú opevnenia dlhé dvetisíc kilometrov, podľa Zelenského je výstavba „obrovskou úlohou, ale tempo je dobré“