in ,

Mladíci v jednom z nákupných centier odcudzili písmeno “N”. Polícia po nich pátra. Spôsobili škodu v stovkách eur

Polícia SR na svojom facebooku hľadá mladíkov, ktorí stoja za netradičnou krádežou. V obchodnom centre v Bratislave došlo ku kurióznej situácii, ktorú zachytili kamery.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyšetrujú okolnosti trestného činu krádeže, ku ktorému došlo  na Einsteinovej ulici.

Doposiaľ neznámi páchatelia počas riadnych otváracích hodín, krátko po 15.00h odcudzili z priestorov prevádzky jedného z mobilných operátorov reklamný pútač s vyobrazením písmena „N“ z nápisu NETFLIX.

Krádežou bola spôsobená poškodenej spoločnosti škoda v celkovej výške takmer 600 ,-€.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila aj popis páchateľov.

Osoba mužského pohlavia má byť vo veku približne 15 – 18 rokov, štíhlej postavy, vysoká približne 175 cm. Oblečenú mal bledú bundu s kapucňou, tmavé dlhé nohavice, tenisky čierno bielej farby.
Osoba ženského pohlavia je plnoštíhlej postavy, oblečenú mala čiernu mikinu, dlhé čierne nohavice, na chrbte čierny ruksak, na nohách bledé tenisky.

Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na fotografii, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

 

Príbeh Veroniky: “Zarábala som cez OnlyFans, no to sa mi vypomstilo. Nedokázala som výjsť z domu a rodina sa hanbila!”.

NEUVERITEĽNÉ VIDEO! Opitý Rus spadol z 19. poschodia. Pár minút na to rozprával vtipy