in ,

Ladislav (†16) mal skočiť z obrovského viaduktu kvôli šikane, no objavila sa aj druhá verzia! Jeho kamaráti mu do neba posielajú emotívne video!

Obyvateľov Hanušoviec nad Topľou, ktoré ležia na východnom Slovensku, zarmútila tragická udalosť ohľadom smrti len šestnásťročného Ladislava. O tragickej udalosti informuje web pluska.sk. Chlapec mal dobrovoľne odísť z tohto sveta skokom zo štyridsať metrov vysokého železničného mosta.

Ladik bol žiakom Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Prešove a dosahoval dobré výsledky. Miesti hovoria, že išlo o veľmi nadaného, šikovného a milého chlapca z dobrej rodiny.

Chlapec bol obľúbený nielen medzi kamarátmi rovesníkmi v Hanušovciach nad Topľou, ale ako slušného ho poznali aj susedia. Rodičia ho podľa miestnych vychovali slušne a mal aj vzornú školskú dochádzku. Nebol problémový, no nejaké problémy mal dusiť v sebe, keďže sa rozhodol pre radikálny krok.

Pluska na základe odpovedí miestnych obyvateľov uvádza, že chlapec sa na viadukt dostal od železničnej stanice. Počkal, kým prejde vlak, prešiel do stredu mosta, preliezol zábradlie a následne skočil dole. Nemal šancu prežiť. Na mieste tragédie horia sviečky a je to miestom kondolencií a spomienok na mladého človeka, ktorý už nie je medzi nami.

Článok pokračuje na druhej strane

Tragédia na východe! Talentovaný Ladislav (†16) skočil z obrovského viaduktu! O jeho šikane sa dozvedeli až po smrti…

Novela Trestného zákona je podľa SaS najväčšou amnestiou v dejinách Slovenska, Sulík vyzdvihol aj 16 absurdností (video)