in ,

Kto bude podľa tipérov prezidentom? Stávky Slovákov už prekročili milión eur

20.3.2024 (SITA.sk) – Stávkoví špecialisti čoraz viac favorizujú v prezidentských voľbách predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD). Rovnako je favoritom aj u tipérov, keď si na jeho víťazstvo podali viac ako 235-tisíc eur.

Na výhru jeho protikandidáta a exministra zahraničných vecí Ivana Korčoka stavili doposiaľ 139-tisíc eur.

Najviac veria Harabinovi

Podľa aktuálnych kurzov však tipéri najviac veria exministrovi spravodlivosti Štefanovi Harabinovi, ktorý v prieskumoch verejnej mienky figuruje až na treťom mieste.

Na jeho víťazstvo si vsadili už viac ako 313-tisíc eur. Ako informovala stávková kancelária Tipsport, stávky na prezidentské voľby už prekročili milión eur.

Kurz na celkové víťazstvo Pellegriniho

Aktuálne je na Pellegriniho celkové víťazstvo vypísaný kurz 1,35:1 a na víťazstvo v prvom kole 1,60:1. Korčok zaostáva v boji v prvom kole s kurzom 2,22:1, ako aj v celkovom víťazstve, kde je naňho vypísaný kurz 3,00:1. Najvyšší vklad v hodnote viac ako 7 800 eur bol podaný na víťazstvo exministra zahraničných vecí.

Podľa Tipsportu bol vtedajší kurz na Korčokov úspech 2:1, čo znamená, že tipér môže získať viac ako 15 700 eur. „Najtipovanejšou príležitosťou zo všetkých stávok v rámci prvého kola je to, že sa Harabin podľa počtu hlasov umiestni do druhého miesta, kurz 33:1,” uviedla stávková kancelária.

Záujem o stávky rastie

Podľa Tipsportu je veľmi nepravdepodobné, že prezidenta spoznáme už túto sobotu, na čo je vypísaný kurz 415:1. Tipéri si môžu staviť aj na volebnú účasť v prvom kole volieb, bookmakeri ju odhadujú na 52 percent.

„Prezidentské voľby 2024 na Slovensku potvrdzujú, že záujem tipérov o stávky na politiku z roka na rok rastie. Počet stávok tesne pred voľbami ešte bude pribúdať, osobitne v deň volieb, resp. po uzatvorení volebných miestností, keď budú k dispozícii aj live stávky,” uviedol vedúci komunikácie a CSR Tipsport SK Filip Timár.

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Štefan Harabin (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024, stávky, Tipovanie
Zdroj: SITA.sk – Kto bude podľa tipérov prezidentom? Stávky Slovákov už prekročili milión eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Európska komisia poslala Ukrajine miliardy eur, pomoc potrebuje na chod štátu či vyplatenie dôchodkov

Maskovanie a techniky klamania nepomáhajú, ruské vojenské lietadlá aj lode sú stále zraniteľné