Krásna Denisa z reality šou bojuje s náročnou rakovinou. Jej zhoršujúci stav vníma manžel i deti. Dojemné slová rodiny…

Známa influencerka Denisa Cziglová prežíva veľmi náročné obdobie. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka účasti v kuchárskej súťažnej šou MasterChef no mnohí ju sledujú a fandia aj v súvislosti s jej statočným bojom s rakovinou mozgu.

Denisina diagnóza žiaľ postupuje a ovplyvňuje jej každodenný život. A najnovšie správy zatiaľ nevyzerajú optimisticky. Jej zdravotný stav sa podľa jej slov a slov jej rodiny každým dňom zhoršuje.

Aj keď je to pre ňu extrémne náročné, stále sa snaží na sociálnych sieťach udržiavať so svojími fanúšikmi kontakt. Prostredníctvom videí sa im prihovára, aj keď je to stále náročnejšie. Priznáva problémy s rečou, sluchom, zrakom aj pohybom. “Byť tu v pondelok, utorok, stredu… Myslela som si, že vám už nikdy nepoviem ahoj, ani že sa volám Denisa alebo čo robím. Začalo to byť naozaj divné, bolo to zlé,” prehovorila influencerka.

 


Na sociálnych sieťach niekedy za Denisu informuje aj jej manžel, ktorý odpovedá fanúšikom na otázky. “Stále si hovorím, aby som neodkladal zážitky na zajtra, pretože zajtra už nemusí prísť,” napísal k ich spoločnej fotke.

Pokračovanie nájdete na druhej strane