in ,

Ivan Korčok zorganizuje zhromaždenie „Nedovoľme im ovládnuť celý štát”

17.3.2024 (SITA.sk) – Občiansky kandidát na prezidenta Ivan Korčok v utorok 19. marca o 18:00 na Námestí Slobody v Bratislave zorganizuje zhromaždenie pod názvom “Nedovoľme im ovládnuť celý štát”.

Ako ďalej informoval, neochotu debatovať zo strany jeho kandidáta Petra Pellegriniho považuje za absolútnu aroganciu a neúctu k občanom.

Prístup Pellegrinihio podľa Korčoka vyzerá rovnako, ako prístup vlády ku krajine. „Rozvrat inštitúcií, ovládnutie mediálneho prostredia, neúcta k ústavným procesom a ignorácia reálnych problémov ľudí. Jediné, čo riešia, sú ich vlastné problémy a mocenské ambície. Chápem, že pán Pellegrini tieto veci vysvetľovať nechce a radšej nechá svojich kolegov šíriť nezmysly a konšpirácie o mojej osobe,” vyhlásil Korčok.

Prezidentský kandidát je podľa vlastných slov presvedčený, že Slovensko potrebuje rovnováhu a táto vláda potrebuje protiváhu. Zároveň vyzval účastníkov utorkového zhromaždenia, aby si priniesli slovenské vlajky a zástavy. „Chcem, aby sme ukázali, že my sme tí, ktorým na našom Slovensku naozaj záleží. Nedovoľme im ovládnuť celý štát,” dodal Korčok.

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Ivan Korčok zorganizuje zhromaždenie „Nedovoľme im ovládnuť celý štát” © SITA Všetky práva vyhradené.

V obci Plavecký Štvrtok horeli rodinné domy

Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby